Egy kellemes párosítás # Milan v Torino

Kedves Olvasók, úgy volt, hogy kipróbáljuk, hátha csak azon múlik a csapat rossz formája, hogy mindig írunk harangot. De aztán megláttuk a tipszmixen a Toro 4.6-as szorzóját, ezt pedig sajnos nem tudjuk kihagyni, elnézést mindenkitől, de ez egy szegény szerkesztőség, itt minden forintnak megvan a maga helye, főleg így hó végén vannak szigorúan porciózva a vajas kenyerek. Na nem mintha arról lenne szó, hogy olyan jó idő lenne, vagy bármi kellemes dologgal kecsegtetne ez a szipogós november végi délután, én mégis úgy vagyok vele, a harit kiizzadom, aztán lépek futni, a kasszánál majd beállok a sorba, de ezt a szart meg nem nézem!!! Úgyhogy vitájemó Szinyó, üzekedjen a hátadon egy húgyos bakkecske, nem vagyok kíváncsi a rohadt pofádra. Hajtás után szakmai megjegyzések.

Volt ez a vicces megy az Austria Wien ellen, sikerült mind a két oldalnak szórakoztatnia a csekély számú megjelent nagyérdeműt (17932), és mivel a Vörös Október TSZ leikszelt a lacházi kukoricásban, eldőlt, hogy csoportelsőként megyünk tovább a legjobb 32-be, így csak a 16 között futhatunk össze a Juventusszal, amennyiben sikerül megugrani a tizenhatoddöntő jelentette világot jelentő deszkákat. No de hagyjuk is ezeket a hóbortós osztrákokat, akiket még a San Siróban is rommá lehetett kontrázni, jön a rettenetes Torino!!!

Mivel lassan kifutnak a csapatok, nem lúgoznám túl a dolgokat. A Torino egyébként nincsen nagy formában, mögöttünk vannak a tabellán, és Niang csak a padon fog kezdeni, de lehet, hogy jó lesz cseréből egy duplára. Burdisso tanár úrra hívnám még fel a T. Figyelmet, nagy kár, hogy ő is csak a padon lesz, akár mint Moretti professzor, akit tényleg őszintén tisztelek. Lesz még az a világi tróger Milinkovics Szavics, én nem értem, vagy én vagyok tiszta hülye, vagy ezekből tényleg kettő van, de akkor meg az apjuk a tiszta hülye, miért nem osztotta el köztük a neveket, ha már szakmát nem tudott adni a kezükbe.

Vince apánk némely újító gondolatokra adta a fejét, és egy picit megmachinálta a témát. Nagyon remélem, hogy beválik Leó balhátvédként, valószínűleg onnan kevésbé lesz gólerős, de az asszisztjait onnan is elsütheti. Montit már réges régen fel kellett volna tolni jobbszélsőnek, mindig mondtam, hogy ő tudná dinamizálni azt az egész oldalt a dinamikájával, a penge cseleivel. Meglátjuk, Antonini mennyire érzi a középpályát, mindenesetre nagy húzás volt profi szerződést ajánlani neki. A többi nyolc poszton csillések, éjjeliőrők és bányalovak fognak játszani Li úr fantom bányájából. Hamarosan kezdődik, nagyon jó lesz, nézzétek!