Dikk, mi lesz ez má megin? # Milan v Inter

Volt egy naivacska elképzelésem arról, hogy idénre már bezártuk a boltot. Sajnos azonban a Csányiék kitalálták, hogy előrehoznak egy fordulót ’18-ból (talán a választások miatt, nem tudom) – ez lesz majd a Fio a hétvégén – ha pedig ez nem lenne elég, akkor előrehozták a Gumimaci Kupa negyeddöntőjét, ahol is nem mással, mint a kis takonykócokkal sorosoztak össze minket. Kellett. Hát most mit mondjak, elfogyott itthon a rum, ezért biztosan nem rumos teával fogom nézni, de van azért még ez-az, szerencsére nem kell leszívni a verdából a zöld üccsit. Nyilván mindenki evidens, hogy mi várható ebből az egészből, a nagy többség meg gondolom, le is szarja, ahogy kell, ezért én sem fogok sokat öblögetni hajtás után. 

Mostanában valami egészen megindítóan szánalmas, amit művelünk, lassan már a legtrollosabb ellendrukker-jókívánságokat is sikerül megvalósítani. Mindenkinek vannak ötletei, mi lehet a baj, de igazából kurvára fárasztó az egész. Don Fabio egyébként két slukk között benyögte, hogy Bonuccival az a baj, hogy „nem tud védekezni” – ezt gondoltam, így kiemelem, mert vicces. Majdnem annyira, mint Vince visszatoloncolása. Pedig már kezdhette volna jól érezni magát, sunshine-kokó-kurvák, és még a heti zsebpénzt is utánaküldik. Ennek lehet, hamar vége lesz. Szegény Rinót kb. akkora ötlet volt beöltöztetni Commendatórének, mint amikor a kutyád elé leteszed a laptopodat, hogy írja meg helyetted a szakdolidat. Csak te fullosan bekávézott állapotban csinálsz ilyeneket, a Fass bácsi pedig teljesen komolyan gondolja. Most éppen Mancióval hoztak hírbe minket. Napról napra egyre szimpatikusabb ez a visszamaradott kretén.

A kuzionokat eddig sem éreztem bezzegcsapatnak, most pedig decemberben idő előtt elmentek karácsonyozni, ez minden, csak nem profizmus. Csalják a játékot, eddig egészen jól megéltek belőle, de ez nem fog a végtelenségig menni. Mi mondjuk vagyunk olyan szarok, hogy bárki ellen kiessünk, ezt azért nem vitatom, ha hozzuk a szokásos formánkat, akkor sima lesz. Gatta mondjuk már megint hozta a nagy szavakat, komolyan mondom, ennyi dumára minimum egy holdraszállás kijárna mostmár. Giggio nem fog játszani, valami sérülésféle lehet a háttérben, engem meg Arankának hívnak, 52, és mindig lyukasztok a szakaszhatár után. Az Atalanta ellen mondjuk vicces volt, hogy ők vertek minket a tőlünk elküldött játékosokkal, amíg nálunk szenvedtek a tőlük drága pénzen megvett „sztárok”, hát ilyen alázások legalább most nem lesznek.

Probabile: Storari – Calabria, Bonucci, Romagnoli, RR – Kessie, Biglia, Loca  – Suso, Kalinka, Jack

Ötletem nincs, mi lesz, de biztos nagyon jó lesz, nézzétek 🙂