Dikk, mi lesz ez má megin? # Milan v Inter

Volt egy naivacska elképzelésem arról, hogy idénre már bezártuk a boltot. Sajnos azonban a Csányiék kitalálták, hogy előrehoznak egy fordulót ’18-ból (talán a választások miatt, nem tudom) – ez lesz majd a Fio a hétvégén – ha pedig ez nem lenne elég, akkor előrehozták a Gumimaci Kupa negyeddöntőjét, ahol is nem mással, mint a kis takonykócokkal sorosoztak össze minket. Kellett. Hát most mit mondjak, elfogyott itthon a rum, ezért biztosan nem rumos teával fogom nézni, de van azért még ez-az, szerencsére nem kell leszívni a verdából a zöld üccsit. Nyilván mindenki evidens, hogy mi várható ebből az egészből, a nagy többség meg gondolom, le is szarja, ahogy kell, ezért én sem fogok sokat öblögetni hajtás után. 

Gyere haza Thaiföldről, te paraszt!!!

Mostanában valami egészen megindítóan szánalmas, amit művelünk, lassan már a legtrollosabb ellendrukker-jókívánságokat is sikerül megvalósítani. Mindenkinek vannak ötletei, mi lehet a baj, de igazából kurvára fárasztó az egész. Don Fabio egyébként két slukk között benyögte, hogy Bonuccival az a baj, hogy “nem tud védekezni” – ezt gondoltam, így kiemelem, mert vicces. Majdnem annyira, mint Vince visszatoloncolása. Pedig már kezdhette volna jól érezni magát, sunshine-kokó-kurvák, és még a heti zsebpénzt is utánaküldik. Ennek lehet, hamar vége lesz. Szegény Rinót kb. akkora ötlet volt beöltöztetni Commendatórének, mint amikor a kutyád elé leteszed a laptopodat, hogy írja meg helyetted a szakdolidat. Csak te fullosan bekávézott állapotban csinálsz ilyeneket, a Fass bácsi pedig teljesen komolyan gondolja. Most éppen Mancióval hoztak hírbe minket. Napról napra egyre szimpatikusabb ez a visszamaradott kretén.

Milyen komoly sisak

A kuzionokat eddig sem éreztem bezzegcsapatnak, most pedig decemberben idő előtt elmentek karácsonyozni, ez minden, csak nem profizmus. Csalják a játékot, eddig egészen jól megéltek belőle, de ez nem fog a végtelenségig menni. Mi mondjuk vagyunk olyan szarok, hogy bárki ellen kiessünk, ezt azért nem vitatom, ha hozzuk a szokásos formánkat, akkor sima lesz. Gatta mondjuk már megint hozta a nagy szavakat, komolyan mondom, ennyi dumára minimum egy holdraszállás kijárna mostmár. Giggio nem fog játszani, valami sérülésféle lehet a háttérben, engem meg Arankának hívnak, 52, és mindig lyukasztok a szakaszhatár után. Az Atalanta ellen mondjuk vicces volt, hogy ők vertek minket a tőlünk elküldött játékosokkal, amíg nálunk szenvedtek a tőlük drága pénzen megvett “sztárok”, hát ilyen alázások legalább most nem lesznek.

Probabile: Storari – Calabria, Bonucci, Romagnoli, RR – Kessie, Biglia, Loca  – Suso, Kalinka, Jack

Ötletem nincs, mi lesz, de biztos nagyon jó lesz, nézzétek 🙂