Európa-liga: Arsenal-Milan – Még egy kis Európa

Ma este Londonban szerezhetnek a srácok egy kis tapasztalatot (ha már azt nem lehet a szupermarketben; kösz Rino!), az Arsenal ellen nagyjából teljesen esélytelenül várhatjuk a meccset. Az első menet sajnos elég harmatosra sikeredett, úgyhogy a továbbjutás már nem igazán kérdéses, de ettől még játszhatunk egy szórakoztató meccset.

Meglátjuk, hogy mennyit pihentet Rino. Egyrészt nyilván tolni kell, meg jó formában vagyunk és előre azért ne adjuk fel. Másrészt a Maestro azt is mondta, hogy a keret jó része ki van kicsit merülve. Ezen kívül az olasz média pedzegeti, hogy ma kipróbáljuk a 4-4-2-t. Ha ez így lesz, jó eséllyel látunk egy kezdőt, ahol aki bírja erővel a kezdőből, játszik, aki meg túl fáradt, pihenhet a hétvégi Chievóra.

Jobb védőnk nincs, szóval itt jó eséllyel a Borini-Musacchio-Zapata hármas egyike fogja majd Mkhitaryant. Szép lesz. Ezen a héten még kettőt játszunk, de a vasárnapi Chievo után két hét válogatott szünet és a szezon hátralévő részében már csak két hétközi bajnokink és egy kupadöntőnk lesz. Sok elvárás ma nincs, játszunk egy korrekt meccset és zárjuk le az idei európai portyánkat (mármint, ha hatalmas meglepetésre továbbjutnánk, nagyon frankó lenne, de a realitás mást mutat).

Keret: A Donnarumma, Donnarumma, Storari; Bonucci, Musacchio, Rodriguez, Romagnoli, Zapata; Biglia, Bonaventura, Calhanoglu, Kessié, Locatelli, Montolivo; Borini, Cutrone, Kalinic, Andre Silva, Suso

Talán kezdő: Donnarumma, Zapata, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez, Borini, Kessié, Montolivo, Calhanoglu, Cutrone, Andre Silva

Tipp: Arsenal-Milan 1-1