Jean, pókhálózza le a sarkokat! # Udinese v Milan


De hát miért uram, hisz minden hétvégén megcsinálják ezt a vendégcsatárok. Akkor csak írjon egy bizonylatot, hogy ki tudjuk számlázni az albérlőnek. Remélem, ez vasárnap délre volt olyan rossz, elérje a mindenféle földi jók s a kellemes pihenés által megemelt fájdalomküszöböt. Ha nem, szóljatok, és próbálkozom még majd. Este megyünk a kiszebrákhoz, hogy kihozzunk mindent ebből az egyhónapos ciklusból, ami benne volt, benne lehetett. A jövő heti zacskózás előre borítékolt, utána pedig jön megint a megszolgált két hetes válogatott-szünet. Hellyel-közzel ez a mai muri dönti el, miféle lesz a zamata ennek a hónapnak. Ha sikerülne kiszenvedni itt is a vereség és a döntetlen elkerülését, akkor maradhatna a vigyori pofa. Minden más esetben gyűlnek a paparazzi-fotók, ki látta a faszkalap Contét Milánóban. (Vagy Prandellit. Vagy Zelenkát.) Könnyűnek nem lesz könnyű. De hogy mennyire lesz nehéz valójában, hát, ismerjük már magunkat… Hajtás után röviden felvezetjük a témát.

Ami a kezdőt illeti, Biglia – bármennyire is kutyáztuk, és tettük ezt teljes joggal – továbbra is hijányzik majd, de ami nagyobb baj, hogy valójában hiányzik majd. Láttuk, mit sikerült kezdeni a labdával nélküle, a Mélybölcsességű annyira illett a képbe, hogy ment volna inkább kapálni. Aladdinnal se vagyunk beljebb. Pedig nagy ötlet volt, muszáj is volt kipróbálni. Marad még Bertók vagy Maugli, akiről viszont még annyi szó sincs, mint az Ex-excapitanóról, akit épp most rehabilitálnak méltatlan mellőzéséből. Hogy majd ő fogja istápolni a suhancokat, mint Al Pacino abban a gagyi filmben, aminek az előzetese megszerencséltetett tegnap. Konklúzió: nem írom le. 

 

Igen régi

Cserébe a vendéglátóknál még magasabban áll a szar, a Genoa-ikszük előtt 3-at kampóztak, a Napoli-Juve-Bologna-trió ellen egy lőtt gól jött össze. A 17. helyről integetnek egyébként, kár lenne őket feljebb engedni, általában a 19. hely és az alatt szoktuk felkarolni az elesetteket. Totó már visszavonult – most látom – nem is maradt már ott focista. Botrányosan szar csapat, nem mintha sokat jelentene ez a mi esetünkben.

Valami lyet

 

Ha minden igaz, Jack nem került be az utazó keretbe, ezért nem is várható, hogy visszatérjünk a 4-4-2-höz, marad ez a háromvédős borzalom, ahol nincs értékelhető középpálya, és a csatárok nem jutnak labdához. De tegye fel a kezét, aki ebből okosabban tudna gazdálkodni. Szóval, a fix hátsó hármas előtt a Keszi-Fajsz-Szőnyeg-trió poroszkálhat, bár én Aladdint se látom a listán, de lehet, hogy elég lesz megdörzsölni a lámpát. (Azért ez már igazán rossz!!!) A két szélére Suso meg Laxalt alap, ahogyan a BurgerKutró is előre. De Keszi sem full fitt elvileg, én nem lepődnék meg oly nagyon, ha előkerülne Monti is a padlásról, vagy egy másik közönségkedvenc. Adni és kapni is fogunk, és siralmas lesz. Meglátjuk, hányat villanunk elöl, hányat hátul, ennek az eredője dönt 🙂 

Azért gyertek majd, FORZA!!!

Tipp: Udinese 2-3 Milan