Coccolino homoszexuál!!! # Milan v Lazio

4 meccs – 1 pont – innen szép felállni! Hölgyek-Urak, most tartunk ott, hogy már nem fér bele több szerencsétlenkedés. Egy hosszú, emberes sorozat után rútul pofára estünk a Madonninán – belefért, olaj módjára égtünk a Marassiban – belefért, eltöketlenkedtük az Udine ellen – belefért, belenéztünk a szokásos lengőbe a gobbóknál – belefért, most viszont, 7 körrel a vége előtt a közvetlen rivális Coccolinót fogadva, úgy, hogy csak az nem ért be a tabellán, aki kifejezetten nem akart, már nem fér bele. Ha most nyerünk, a kezünkben marad a sorsunk. Ha nem, akkor viszont onnantól kezdve eldobtuk a gyeplőt – beérünk, ahová beérünk. Én egyértelműen az első opciót részesítem előnyben. Félnünk nem is az átlagban nem is akkora cefet szar lácoktól kell, sokkal inkább a saját faszságainkon csúszhatunk el. Másfél óra múlva kezdünk, hajtsatok!

Amennyire én ezt át tudom látni, ahol nagyon erősen visszaestünk, az a középpályás-teljesítmény. Mezőnyben elfogytunk, minket dominálnak le, minket gyömöszölnek, mi nem tudjuk kihozni a labdákat, ahelyett, hogy vissza tudnánk jönni meccsekbe, ellenünk fordítanak, mi meg csak leverten pislogunk azzal a bánatosan lefelé kornyadozó szerszámunkkal. Az Zebra 1 ellen volt egy jobb periódusunk, a 2 ellen is ott voltunk, nyerő helyzetben voltunk, jól is néztünk ki, amitől annyira megijedtünk, hogy kértünk gyorsan egy méretes húgyfoltot a nadrágunkra. Még fizettünk is érte. Szerencsére jókor jön a pici cuki maci, ki tudja öblíteni nekünk. 

Sok baj van a kútvízzel

Több kulcsemberünk is kiesett. Viszont senki sem pótolhatatlan. Még KicsiDollár sem. Ugyanez elmondható Paqról is. Vannak friss emberek, igenis vannak még a keretben, akik színt tudnak vinni ebbe a megfakult történetbe. Kotró tele energiával, Imperátor felér 3 atombombával, Vérmedve is felébredt már a téli álmából. Az Isten bocsássa meg, és ne nyíljon meg alattam a Föld, de akár még Bertókot is be lehet tenni egyszer a csapatba. Egy picit csavarni kell most az izzón, és újra fényes lesz minden. Most úgy látszik, Gatta nem keveri meg a lapokat. Legalább Fajsz újra a helyén van, Keszi is a jobbján, Császárunk is megragad végre méltó helyén, és szétcsapja balról a fasisztákat. 

Legyünk ma mi a kanos mackók

Nem tudok sokat szakérteni. Nekünk van egy 4-3-3-unk, nekik egy 3-5-2-jük. Ha ki tudjuk vinni a játékot a szélére, jók leszünk. Calabria, Keszi meg Tazmán meg tudná csinálni a Lulic-Bastos-Alberto baljukat. Imperátor, Aladdin meg Che is a Romulo-SMS-Felipe jobbost. Ha viszont hagyjuk, hogy középen cicázzanak, akkor abból nyeklés-nyaklás lesz. 

Abáljuk meg őket, mutassuk meg nekik, hogy jövőre is pont elég jó lesz nekik az Erópa Ligában. Mert mi nem oda vágyunk. FORZA!!!

Tipp: Milan 4-1 Lazio (Imperátor 2, Tazmán, Aladdin)