°34 Giornata: Torino-Milan – Még mindig a Bl-ért

Miután a Coppát elengedtük, a Torino ellen próbálhatjuk meg életben tartani a Bl-reményeket. A Roma ezúttal nyert, így egy brusztolós döntetlen nem elég, hogy megtartsuk a negyedik helyet. A Torino ráadásul elég harciasan vereti idén, akár még ők is becsúszhatnak az utolsó Bl-helyre.

A hétvégén Milánó-Torinó dupladerbit rendeznek a Serie A-ban. Felvezetésként, előzenekarként, kinek, hogy tetszik a két város második csapata lépett pályára szombaton. Vasárnap este már főműsoridőben méri össze erejét Milánó és Torinó kedvenc csapata.

Calabria a hétközi sérülése után még nem épült fel teljesen, így Conti rohangálhat majd a jobbon, egyébként meg a védelem a szokásos. Középpályán marad a Kessié-Bakayoko páros és szerencsére Paqueta is felépült, hogy némi kreativitás is legyen, mert Biglia és Calhanoglu is elég ergyán helyettesítette. A török azért ott lesz a támadóhármas bal szélén, Suso jobbon, centerbe pedig a jelek szerint Cutrone kezd, Piatek pedig pihen és jó eséllyel a padról szállhat majd be.

A Torino minden bizonnyal három védővel hozza le a meccset, így ha menet közben nálunk nem a tervek szerint alakul a meccs, jó eséllyel váltunk majd mi is három védőre. Hogy ez jó-e, azt majd meglátjuk, ha egyáltalán sor kerül rá. Centerben Belotti továbbra is atom, Romagnolira ezúttal is emberes feladat vár. Zaza és Baselli is eltiltatta magát, ők azért annyira nem fognak hiányozni.

Ahogy ősszel is történt, most se várható túl sok gól, annyira, hogy még az is benne van, hogy annyit látunk, mint ahány jetit sikerült összeszámolni az elmúlt évek során.

Talán kezdő: Donnarumma, Conti, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez, Kessié, Bakayoko, Paqueta, Suso, Cutrone, Calhanoglu

Tipp: Torino-Milan 0-0