FelülÍRtuk # Sherlock 0-2 Milan

Urak, Úrhölgyek, elindult a szezon! Csütörtök este egy hamisítatlan intertotó kupás csörtén melegítettek be a srácok a Bologna ellen. Az a szósz azért egy fokkal forróbb lesz, tekintve, hogy belebüntettek egy balkáni balhé alapot is. Node ne szaladjunk ennyire előre, paszÍRozzuk át magunkat először a csÍRákon!!! Persze, ne mondja senki, hogy nem adtuk meg nekik a tiszteletet, konkrétan a Zöld Sziget ihlette a harmadik számú mezünket. Valami elképesztő kotvány lett, közelről Susuello, messziről Sinter, ezt nem tudom miért kellett. Na de elég a rinyából, csillogtunk, mint a zafÍR, és hamar kiÍRtottuk a az egyébként lendületesen és bátran kezdő hazaiak reményeit. Hajtás után rövid zugÍRás. 

Bence is ügyi volt, de nem ő vitte a prímet

Azt gondolom, ha nem is vagyunk elájulva attól, hogy selejteznünk kell mindenféle bálnazsÍRevő bandával ahhoz, hogy egyáltalán felÍRjanak minket az egyébként teljesen érdektelen Micimackó Kupa pontosan annyira vécépapÍR főtáblájára, azért mégiscsak nagyszerű élmény egy autentikus ÍR gárda ellenében megnézni a csapatot. Csupa-csupa hazai pionÍR, semmi pÍR a mindenféle szÍR meg akármilyen légiósok tobzódása miatt. Itt ilyen O’ ez, amott olyan Mac az, dikk tényleg csak Duncan MacLoad meg egy ÍRszetter hiányzott. Nem egy világhÍR, de tetszettek, nah. Persze ettől még nem manÍRkodtunk fakÍRosat, és megfinanszÍRoztuk a sÍRemléküket, ami a TapÍR Kupát illeti. 

EmíRkedtünk

KörülÍRva a lÍRai részeket, a Kebab-Ibra-tengely még mindig képes leradÍRozni a legszigorúbb védekezést is. Kíváncsi vagyok, meddig bÍRja ezen a szinten, meddig képes a különbséget jelenteni. Ez igaz mindkettejükre. Ami a többieket illeti, azért olyan óriási nagy dolgokat nem lehet elmondani, Dollár azért résen volt párszor, Macchiato egy-két elfasÍRozott megoldását elbÍRtuk, Calabrese egész pengének tűnt ebben a mezőnyben, az újakról (Tonhal, Dikaz) sok minden nem derült ki. Magabiztos, fölényes győzelem egy olyan ellenfél ellen, amelyik bátran jött előre, reszkÍRozott, amíg ki nem nyÍRódtak az utolsó tartalékaik is. Bemelegítésnek jó volt, mártíR nélkül megúsztuk nem sérült le senki, ennél többet nem is várhattunk.

Folytatás hétfő este Szinyó bácsiék ellen, gyertek majd!!! Addig is papÍRcsákó!!!