Levesbetét # Cruton’ v Milan

Pajtik, néhány óra múlva lenézünk a Csizma orrába, megtudni, kik laknak ott a tabella alján. Egy picit meg vannak zuhanva a helyi erők, a visszatérésük nem sikerült a legfényesebbre. A mieink viszont szárnyalnak, évtizedes veretlenségi, góllövési meg mindenféle statisztikákat döntenek meg Stef legényei. Szóval, ez most egy országos kettes, aztán meglátjuk, hány zsákkal telik. Hajtás után röviden felvezetjük a nagy métát.

Fontos a küzdőszellem

Egyetértek azokkal, akik szerint erősen szezon eleji a mutatott forma, sok az esetlegesség, és nem egészséges, hogy rendszeresen ránk borítja az ellenfél a pályát a hajrában. Viszont ettől még átkozottul élvezetes meccseket játsszunk, végre van elképzelés karakter, igazi játék, és az adok-kapok csak ráadás. Meglátjuk, mire fut ki ez az egész, az biztos, hogy Stef csapatai sosem a betonvédelmükről voltak híresek, és ahhoz, hogy a következő szintre lépjünk, ez még nem is fog kelleni. 

Fontos a megfelelő koncentráció is

A mai este kiváló lehetőségként szolgálhat a nyári érkezők beépítésére. Kezdhet Tonhal és Dikaz is. Percekre láthattuk eddig őket, nyilván még erősen keresik a helyüket, elég idegen testként mozogtak. Az azért látszik, hogy ügyes gyerekek – még szerencse – remélhetőleg minél hamarabb fel tudják venni a tempót. A nagy hiányzó Ibra lesz, aki a pozitív kori tesztje után most egy ideig négy fal közé szorult. Ha minden igaz, jól van, a nyilatkozatai alapján az egója rendíthetetlen, nincs miért féltenünk. A kezdő mindezek alapján rendhagyó lesz, a védelmet (Dollár, Calabrese, Szék, Macchiato, Theo) leszámítva. A középpályán Keszi párja most Tonhal lesz, meglátjuk, hogy fogja tudni mozgatni a csapatot, és milyen intenzív mezőnymunkája lesz. Mindkettőben elég nehéz lesz pótolnia Bencét. Elöl még vannak kérdések, Széle és Columbo hadnagy is esélyes a kezdőben kerülni, akiknek viszont fix a helye, az Anti, Kebab és Dikaz.

Egy Keszi-bomba a földdel teszi egyenlővé

Megnéztem az ellenfél kezdőjét is, de annyira nem érdekesek. Szerintem alaposan kitömjük őket. Gyertek majd, szurkoljuk ki együtt Calabria első gólját! FORZA!!!

Tipp: Crotone 2-5 Milan (KesziKesziKeszi, AntiAnti)