Körbeértünk # Genoa v Milan

Pajtások, ellátogatunk a Griffek földjére. Hétközi ez a landolás, ezek a párosítások bizony könnyen gellert tudnak kapni. Óva intek mindenkit attól, hogy készpénznek vegye a vendéget, hiába zacskózták be az uccsó 5 meccsüket otthon ezek a jószágok, ez nem így megy. Láthattuk ezt a hétvégén. Pluszban, ellenünk mintha minden szar csapat felszívná magát. És december 16 — dübörög az Advent még ebben a bizarr koronás korszakban is. Azért persze toronymagas esélyesek vagyunk, de ha egy dolgot nem tudok elégszer elmondani, akkor az az, hogy még mindig nincs olyan, hogy kötelező. Hajtás után várjuk a becses kummantokat, gyertek, minden!

De Sciglio vagy Mesbah?

Hiányzónk az van szép számmal, na de legyünk pozitívak, inkább azokra fókuszáljunk, akik lesznek! Itt van nekünk Anulu, egész pofás kis bemutatkozó meccsen van túl, simán be lehet tenni a gyereket most is Roma mellé. Tonhal most megkapta a sorstól az esélyt, hogy megmutassa, benne is van legalább annyi, mint Bencében. Más karakterek, Toncsi kiköpött klasszikus regista annak minden szépségével és bújával, Bence annyira sokoldalú, hogy nehéz is bekategorizálni, a lövéseken kívül mindent is tud. De majd az is, egyszer. És itt van Rafaelló, ha most szükség lenne tőle 1-2 komolyabb villanásra, akkor az ez a meccs. Nem az A-terv, de kurva jók lehetünk így is, és talán pont ez az erősségünk.

Jó eséllyel kezdő: Dollár — Dávidka, Anulu, Roma, Theo — Tonhal, Keszi — Kastély, Kebab, Rafa — Ribi.

Sajnos Zapimaci sérülés miatt nem stukkolhat a bal felsőbe, de Destro vagy Criscito még jók lehetnek. Jöjjenek. Ti is gyertek! Elporoljuk őket, mint ahogy a tejeseket kellett volna!!! FORZA!!!

Tipp: KesziKesziKeszi