Rendet kell itt csinálni # Milan v Atalanta

Pajtik, nem is értem, mi van itt. Azt mondják, hogy ezek a teszkós kismerdák a favoritok. Tipszmiksz is, húszkórd is. Honnan, hova, kitől?Megzavarta őket, hogy a cosinus 0-nál 1, és akkor már rögtön vendég?? Szedte-vedte-teremtette, APACUKA FUNDALUKA, FUNDAKÁVÉ KAMANDUKA!!! Dikk more mi ez már tehhh…. Jó, nyilván legyünk óvatosak, faszom, de na. Igaz, hogy a múltkor a gobbók ellen nem jött be, de előtte a kuzinokat azért csak elpakoltuk, nagy szerénységben, kellőképpen összehúzva magunkat, épp csak teljesen véletlenül, mert pont arra jártunk. Szóval na, ne gondoljuk ezt túl. Lehet jönni múltbeli eredményekkel, ha ők előássák az egy évvel ezelőttit, akkor menjünk csak vissza még egy pár évet, mi már akkor 7-szeresek voltunk, amikor ott lent még Brontosaurusok kérődztek önfeledten a gigantikus mamutfenyők alatt, amik még a Google Mapset is leárnyékolták. Hajtás után odacsapunk.

ZSUZSA

Szóval, a dolog az úgy áll, hogy kezdünk ismét közelíteni a teljes csapathoz, már csak 1-2-3 kulcsember hiányzik. Elég pusztító a szezon, rengeteg meccs, sűrű a naptár, kell az utánpótlás. Kebab most épp már nem is tudom, mivel dőlt ki, lehet, hogy a bokájára ment rá a korona, ezt már lehetetlen követni. Ami viszont fix, hogy Bence lassan már tényleg visszatér (7 nap kihagyást írnak neki), Gabikának kell még egy pár hét, Roma és Széle meg eltiltott. Van viszont TOP-TOP új bagázs: Mandzsetta úgy pózol, mint egy veterán bokszoló az utolsó címmeccse előtt, Zsuzsát meg kitakarja a neve a képeken, annyira hosszú. Ja, és Ibra. Erősek vagyunk, bármerre is nézünk.

Kicsit Erdei Zsolt

Szóval, jók vagyunk. A kis pöcsösök mindenféle eredményt is hoztak már mindenhonnan, olyanok, mint egy menstruáló asszonykórus. Maradnának inkább otthon. Nem hiányoznak, egyáltalán. Egyébként, sokgólos, szórakoztató meccseket szoktunk tolni ellenük. Magasan meghúzott védelmi vonalak, erős letámadás, gyors támadások. Jobbak vagyunk szerencsére, különben izgulnék is egy kicsit, mert amúgy kibaszott jó kis banda, nagyon firkásak!!! Nyilván Dollár véd, előtte Szék és Anulu zár, a széleken Theo és Fehér Cafú varázsol. A középpályán Keszi és Tonhal csinál rendet, elöl Ibra mögött Rafaelló, Dikaz és Kastély építik a támadásokat. Jó lesz, szétcsapjuk őket, legalább ketté, ha nem háromba vagy négybe vagy ötbe!!!

Tipp: Milan 5-0 Atalanta (KesziKesziKeszi, IbraIbra)

Gyertek majd, jó lesz!!! FORZA!!!