Elfogyott a Kubu # Fiorentina v Milan

Pajtások, ismét egy kör, amibe legyen valami alapon tántorgunk bele. Rengeteg a sérült, sűrű a menetrend, nem jönnek az eredmények, le van fáradva a mindenki is mindenféle fizikai, szellemi, kulturális, munkás-paraszt és egyéb szempontok szerint is. Jön is a jól megérdemelt szünet, mert rendezni kell a sorokat. Mikor visszajövünk, még 10 kör lesz vissza, és sűrű tolongás a még BL-t érő helyekért. A bundások vesztett pontok alapján már előttünk vannak, a kis kék mumusok mindig a végére pörögnek fel, csakúgy, mint a Coccolino, és akkor még az FKF sem engedte el, a kutyusokat meg nem is említettem. Szóval lesz itt feladat. Előtte viszont még itt van nekünk a Viola, telibe ugyanazt a gyászkoporsó formát hozza mindkét gárda — 7 pont az utolsó 6 meccsen voltunk már ennél magabiztosabb helyzetben is bajnoki előtt, leszünk is még, remélem. De legalább az idegenbeli formánk még mindig elismerésre méltó, kapaszkodjunk abba. Hajtás után rövid felvezetés.

Volt miért

Kezdjük azzal, hogy már az andante alatt sem voltunk valami káprázatosan meggyőzőek ellenük, és ugyan végül simán nyertünk, játékban már akkor sem volt sokkal kevesebb a Dózsa. Mit mondjunk most, ránézve a Jack, Castrovilli, Pulgar, Eysseric — Ribery — Vlahovic galerire, ez tipik az a köcsög banda (elnézést, Jack!!!), amelyik bárkit elpakol, amikor kijön a lépés, amúgy meg elhéderezik a középmezőny posványában. Ők köszönik szépen, jól elvannak. Nálunk egy fokkal borúsabb a kép, ha minden második meccsen kijön a lépés, már jók vagyunk. Ez most épp az, szóval jöjjön ki, az Isten áldja meg, hogy megint oda tartunk, ahonnan már azt hittük, hogy sikerült kikecmeregni, Ez a kör lehet, hogy a kutya vacsorája lesz, közel még a csütörtök este, meg ugye az ismert körülmények. Bízzunk a szünetben, többet-jobbat-szebbet aligha tehetünk. 

Fékezett habzással

Rátérve az összeállításra, nyilván Dollár védi a seggünket, várhatóan lesz is mit. Előtte Szék és Fehér Zsuzsa állnak falat, én is megtartanám ezt a csoki gyereket, sok van benne. Bal szélén Theo, jobbon csak Daló, szegény Dávidkát műteni kell, kihagy egy hónapot biztosan, óriási vaffanculo válogatott fröccsenős basszamegekkel. Keszi nem tudom, hogy bírja még így, de bírja. Tonhal visszatér, de Bence is be fog szállni. Végre. Egy jó Bence nagyon kéne a hajrára. Előttük a kiszürkült Széle a jobbon, középen a láthatatlan Kebab, balon pedig az észrevehetetlen Dikaz. Ez az igazi leolvadás. Beugorhat még Kastély vagy Radó, szegény Nilset már ludak is kigágogják. Elöl pedig Ibra, amíg bírja. Ha megrúgta a dupláját, jöhet helyette Kastély bohóckodni. Akit még nem mondtam, és beállhat a padról, az Máté mindig kell az izom — Anulu— kezdünk egy Lorient-ra vagy Caenre hasonlítani, annyi szafaristánk van már — Gabika why always me? nem — Cent meg a jó öreg Tatarozó Sándor apró és román vendégmunkások mindig kellenek.

Mindegy, faszom, megnézzük, azt majd lesz valami! Ha más nem, az segítsen, hogy ha jót érzek, akkor mindig rossz lesz, akkor működjön fordítva is!!! Gyertek majd, FORZAAAAA!!!!!!!!

Tipp: Fio 0-3 Milan (KesziKesziKeszi)