Leszámolás # Milan v Inter

Bajtársak, a szezon első igazi rangadója következik, mindjárt szeptember 3-án az ötödik fordulóban, hopp, ott is kacsint a Madonnina!!! Az előjelek olyanok, amilyenek, ha felkentük volna a csempéseket a csapatbusz oldalára, akkor nyílván feljebb lenne a vaker. De izzadjon csak az ő picsájuk, bőven van miért!!! Ez van, nem nyalogathatjuk a tökeinket, mint a kutyák, ha nem akaródzik a kánikulában leszaggatni az elhaladó ipsét a bicikliről. Ezt dobta a gép, most kell odatenni a legjobbunkat. Lehet azt mondani, hogy van még pont 36 meccs ezeken kívül, ja tényleg, csak a legnagyobb rivális megverése egy meccsen akár annak leelőzését is érheti a tabellán, ahogy azt tavaly megfigyelhettük. Persze ne legyünk városi parasztok, van őszi vetés, meg van tavaszi vetés, mikor búza, mikor akna. A lényeg, most se megnyerni, se elveszteni nem tudunk semmit sem, épp „csak” a meccset. De ha már szembejönnek ezek a pocokarcú bánatok, élükön a legszánalmasabb csatornapatkány baklavással, plusz még hozzátéve, hogy közös forzázásunkkal mindent, csak nem egy elvesztett városi derbyt akarunk megünnepelni, akkor igen, igyunk vért, szedjük szét apró darabokra a szomszédhordát, hogy csillagot lássanak, sokat, pontosan kettőt pedig majd jövőre, a mi mezünkön!!! Hajtás után becsöngetünk kisöcsinek egy túrós fagyival.

Sergi papa, 1 gól, 3 assziszt a 6-0-on, még 2001-ből

Talán nem tévedek sokat, ha azt mondom, hogy nem ezt vártuk a nyártól, már amit az alvéget illeti. Arról volt szó, hogy a csoffadt csájnás pandagyilkosaik orrig zuhantak bele a szarhegybe, csak úgy hörögnek az adóssághegy alatt, és lesz legalább egy komoly távozó. Na most, nézem sorban, kik mentek el tőlük, Perkó, oké, ő tényleg fájdalmas. De a többiek? Vagy nem is játszottak, vagy játszottak, de minek, vagy egyenesen a mi beépített emberünk volt az illető. Azért na, 1918 meg 1944 után egyszer hadd járjunk már mi is jól a románok átállásával. Érkező oldalon ott látjuk a belga banga hegyomlást, Itáliában világsztár Lókuki mestert, na ő nagyon kellett volna nekik tavaly. Nem bánom, hogy most löncshúst meg disznósajtot fog csak zabálni a lelátón, egy böffentésével is jóllaknak majd a gatyaárus gyászverebek. Bár azóta találkoztak újra a mi exCapitanónkkal, és most a másik irányban járták el a kállai kettőst, én mindig tudtam, hogy a Capitano tényleg pacek védő, csak pont akkor megszaladt szegénynek a gombás pacal. Azért ne féljetek, Radu helyett odaküldtük bomlasztani Acerbit, ha szorul a kapca, majd röplabdásan szabadít fel egy szöglet után, vagy páros lábbal kaszálja el az Ebédkiszállítás Dobozos Autót teljesen ártalmatlan helyzetben. Még szerencse, különben tartanék is a vendégektől, mert hát egyébként szépen egyben maradtak a dögök, meg kell hagyni.

A 2004-es fordítás 0-2-ről

És akkor, nézzünk rá, azon túl, hogy Pioli is on Fire, miért is gondoljuk, hogy most kéne dicső házunk tájáról „Ezek most nagyon ott vannak, mennek mindjárt, és szétbasszák a Sintert” címmel festményt rendelni Leonardo da Vincitől Flagstaff kummanttárstól? Nos, mi vagyunk a bajnoki címvédők, meg különben is, a srácok értek egy évet, és már tudják, hogy igen, ezt tényleg meg lehet csinálni, nyuga van, Zsiguli akkor kormolja le őket fekete füsttel meg olajjal, amikor nagyon kell. Hiányzóink vannak, hogyne lennének, Ibra állandó jelleggel. Azt olvastam, jól halad a rehabbal, kelleni is fog tavasszal. Anti, Flóri meg Radó jó eséllyel pályára lépne, hát kurva jó eséllyel most nem fognak. A múltkor hurkazsíros forró mosogatóvízzel öblögettünk, még kedden a Mapeiben, annál, srácok, minden jobban fog esni. Be kell osztani az erőket, egymás után jönnek a meccsek sorban, bajnoki maratont csak a BL szakíthat meg. Nem az lesz a nyerő az este, aki már délutánra hányósra vedelte magát, nincs azzal semmi baj, hogy végtelenül hóttszarok voltunk a legutóbb. Különben is, visszahoztuk Taiwót, leigazoltuk Cubixx-ot, úgyhogy most már két szériából álló számítógépanimációs sci-fi-ből sem vagyunk híján. Úgyhogy alacsonyan fognak szállni a gülüszemű köpönyegforgató kebabosok.

R90 80: első derby – ott is a gól

Mit várhatunk? Jellemzően a meccsek elejét ők szokták dominálni, nem egyszer meg is szerzik a vezetést. Egy meccsen több az esélyük, játékban még előttünk lehetnek (voltak még tavaly) — semmi meglepő nem lenne abban, ha az elején beszednénk egy gyomrost, aztán túlélve a kritikus periódust, visszahoznánk az egészet a szarból, és a végére spirálfüzetbe göngyölnénk a kékruhás örök próbálkozókat. Már csak az eltérő felállások miatt is sokkal inkább képesek leuralni a pálya közepét, mi meg nem mindig tudunk akkora királyok lenni a Szélén, mint amekkorák szeretnénk. De ha az előző bajnokikon elfogytak mindig a végére, pont amikor kellett volna, ahogy gázolaj az országban, akkor igazán nincs mitől tartanunk. Majd jön Zsíros, és szépen elkeni őket a kenyérbe.

Így: MyCream — Dávidka, Zsuzsa, Anulu, Theo — Bence, Tonhal — PizzaKing, Dél-Kelet, Raffa — Zsír

Tipp: Milan 2-1 Inter (Zsír 2)

Gyertek majd, forzázzunk, akár a közös szeánszon, akár otthon a sztrímek előtt, a kummantmezőben tali!!!