Csapassuk # Torino v Milan

Pajtások, ez a poszt most rövidnek indul, de majd Ti, a kummantkommandó, megtöltitek tartalommal! Úgy alakult, hogy egy Maly Ciche nevű falucska legvégén, a patak mellett, a kocsim hátuljára ülve hintem a mannát avagy maszlagot, az van, hogy 15% a töltés, és hidegben szökik az elektrony. Szóval, a Tátra még mindig zseniális, ha nem Zakopane felől mentek, akkor nem fogjátok úgy érezni magatokat, mint pulikutya valami üzbég főajatollah birkacsordájában. Magyarok is vannak, valakikre az előbb ráköszöntem, hogy jó estét, de megelőztek egy dobrével, valszeg a kezem meg a szám megelőzte a hangom, de hát egész napos sétafika után van ilyen. Szóval menni kell és nyerni kell, mert így tettek a riválisok is, noha a Toro trükkös ellenfél, de ősszel még meg szoktuk őket csapni, tavasszal szoktak jönni a bajok. Nincsenek amúgy nagy passzban, a nyáron gyengültek is, a városi derbyt is talán bukták – javítsatok ki, ha nem – ez azért idén szégyenszámba megy. Pedig ott van az olasz bajnok fiatal tehetség, nagy ígéret Pellegri, elvileg az előző körben győztes gólt is vágott. De Rafa nálunk van, szóval csak dőljetek hátra, és élvezzétek a szopatást!!!

Sanyi – Cafulu, Gabi a Kanári , Zsuzsi , Theo – Tonhal, Bodega – Mirelit, Brahimimho, Rafa – Eredet

Tipp: Torino 0-5 Milan (annyit árulok el , hogy mind Sanyi-assziszt)

PS 1 Elvileg a polákoknál vasárnapi boltzár van/volt, de volt egy nyitva, de csak random faszságok voltak, de volt bent két belevaló fiatal kobjeta, sajnos egymással voltak elfoglalva.

PS 2 Közben előjött az erdőből valami borzalmas szánalomraméltó empátiahajhász nyávogással egy vörös macska, az jó előjel? A nápolyi nem kell neki, de a sok kacatot lelkesen rendezgeti a csomagtartóban. Lesz hús estére, srácok!!!