Legyen fasza # Napoli v Milan

Bár sokkal nagyobbat szólna, ha most megszórnának minket egy hatossal, és így tennénk ki őket a BL-ből. Pajtások, egy meccsen vagyunk olyan jók, mint a kukások, de kettőn is, összesítésben, és ezt meg is fogjuk mutatni, ebben egészen biztos vagyok. Kíméljük megy egymást a kötelező köröktől, ez nem az a blog. Spalletti egyébként csúcszsír cukorpofa, innen is vakszolom a kéményseprőbajszát. Elmondta, hogy szerinte a tabellán kialakult helyzet az ő érdemük. Elismerve, amit el kell, ez az idei Serie A capolista után a legmélyebb mocsár, visszaintegetnek a ‘korai 10-es évek, amikor az Udinese 60+ néhány ponttal be tudott húzni bronzokat. Ez nem egy túl inspiráló közeg, főleg, ha nálunk idén zéró örömfocit látni, ide tényleg kell a tét, különben a srácok kedve setét. Hajtás után röviden felvezetjük a témát.

Na szóval, elvileg arról lenne szó, hogy a trónkövetelő fogadja a címvédőt, de ezt a narratívát sehol sem látom visszaköszönni, segítsen már ki valaki, ugyan miért? Lehet azért, mert már egy hónapja legalább, hogy nem lehet fogadni a scudettóra. Na Urak és Hölgyek, a mi aranyunk és szép volt, nekünk a legszebb, de a déliek most megmutatják, hogyan kell igazán szépen bajnoknak lenni, végtelenül domináns, lehengerlő teljesítmény, iskolafutball, egy másodpercnyi kétséget sem hagyva, ki a faszagyerek idén. Mintha a 2000-es évek elejének Schumachere elindult volna az olasz egyben, azzal a kis kiegészítéssel, hogy ő nem kapott ki semmilyen digótól Hockenheimben.

Egyébként meg csak visszatérnék a bevezetőhöz, még nagyobbat is döngetnénk, ha most is dobnánk egy képtelenül szánalmas, harvasztó, Pioli-jellegű terített betlit, és utána kúrnánk vissza a Bajnokok Ligájában. A tabella kész röhej, Jack épp tegnap este tért vissza a San Siróba, elmagyarázni a kuzinoknak, hogy a Meazza mint elnevezés teljesen tartalmatlan fogalom. A pöcskenőcs Coccolino csak egy árnyalattal kevésbé komolyan vehetetlen, Hókuszpók bolhacirkuszát meg a szendóautomata Pehelymackó-féle lankadt szöcskéket nem tudom hova tenni, illetve, dehogynem, csak nem jegyzem a tevékenységüket. A Juventus egyébként ijesztően jön fel, de ők amúgy is politikai kategória, nem a pályán fog eldőlni, hogy a négyben lesznek-e vagy nem. Szóval, valahogy így néz ki most a versenyfutás a BL-helyekért, főleg 3:40-től, a találatot személyesen fogom megköszönni, pár perc múlva, amennyire szépen csak tudom.

Mi szól mellettünk? Minden. Bő lére eresztve, minden is, a sorminta alapján mi jövünk, plusz az andante során elég könnyű szívvel adtuk le nekik a 3 pontot, akkor persze még nem sejtettük, hogy kivel is állunk szemben. Megnéztem a sajttáj zanzáját, Stef mester arcára kiült egyfajta fásultsággal kevert frusztráció, teljesen érthető módon. A szezon még mindig megmenthető, a bajnokságban ha annyit hozunk, amivel kényelmesen négyben vagyunk, az simán csak középszar lesz, ahol igazán nagyot lehet dobbantani, az most nem az A.

Magic Mike véd, szükség lenne tőle egy clean sheetre, tényleg csak arra van szükség, hogy az előtte tornyosuló Tomori Zsuzsánna – Szőke Székla-duó ne dobja ki a taccsot, a büdös úristenit neki!!! Annyira kretén dolgokat tudnak ezek a nagyszerű belső védők művelni, hogy beszarás. A védelem jobb szélére visszatér Dávidka, a Capitano, a villámléptű és tűpontos, kőkemény, adja az ég! Theo meg mindig Theo. A középpálya kőkemény lesz, BeTon, plusz Radó is a pályán lesz, bár őt 10-esbe mondják, de ebből azért reálisan valamiféle betonozás vagy csontfűrészelés lesz. Brahiminho kihagyhatatlan, meglátjuk, a Margit megelégszik-e 18 misivel, de amennyire ragaszkodik hozzá Stef, nem lepődnék meg, ha többet is adnánk érte. Vagy együtt mennek a Realba, azt hallottam, és Stef megpályáz egy pályaedző-titulust Carlo mellett. Rafa szintén kihagyhatatlan, számítok tőle nyomokban fodballra is. Zsíros szintén kihagyhatatlan, újult erővel veti be magát a közelharcba.

Anulu, Messi és Ibra sérültek, viszont Origamusz meg Szélesmetélt meg be tudnak állni + a Don sok sikert kívánt nekünk, még mindig a szívében vagyunk — legyen ez elég mindig.

A kukásoktól mindenki veszélyes, akit érdekelnek, az kérjen szóróanyagot a közös képviselőjétől. Aki még mindig a telek határában ássa el / égeti és ássa el, az így járt.

Gyertek majd Faterok, döngessétek a kummantmezőt, adjatok neki!!! Annyira most nem leszek, de figyelem majd, ha Bandi beírja a gólt.

Napoli 0-1 Milan (Zsíroskenyér)