Nem most kell nagyfiúnak lenni # Milan v Empoli

Uracsok, Boldog Nyulat, Boldog Tojásokat, Boldog Sonkákat, Boldog Tormát, Boldog Későnkeléseket, Boldog Héderezéseket! Mindig mondom, hogy van értelme ennek a kereszténységnek, lássátok meg!!! Valahol mondjuk ez kisebb ünnep, az Usánkában, ha jól tudom, nincs munkaszüneti nap ezzel kapcsolatban, mert ott dolgozni kell, meg Hálát adnak, a ruszkiknál meg a május 1-et folyatják össze a május 9-es Győzelmi nappal. Gondolom, erre most mindenki kíváncsi volt. Jó, akkor térjünk tárgyra — ami most nem túl erős a kék toszkán csapat este a San Siróban. Addigra már látni fogjuk, a kuzinok mit bohóckodtak össze Salernóban, szóval akár a kezdő sípszóra is jó kedvünk lehet, teljesen zéró befektetéssel. Meglátjuk, nálunk hány zsákkal telik, én személy szerint komolyabb épületességet, diadalíveket, zsíros bukszákat nem várok. Hajtás után mérsékelt kongatások.

Rotálni kell, Stefi

Szóval, a dolog valahogy úgy néz ki, hogy jövő szerdán fogadjuk a kukás bandát, hogy ismét feltöröljük velük a padlót. Remélem, megszáradtak azóta szegények. Spatula csimbókos hátán hamiskásan kancsított az a huncut kis hab, amit odavarázsoltunk neki, speciálba. Ismeritek azt a viccet, amikor az északi kopasz meglátogatja a délit? Na, nem is folytatom ezt a vonalat, mert maga Stef is azt mondta, hogy mindig csak egy meccsre szabad gondolni, és hát ez most csakis a hatalmas Empoli lehet. Ja, vegyük komolyan, az utolsó 10-es szériát ez nyitja meg a SerieA-ban. Haha. Nekünk mondjuk sok ugrálnivalónk nincs, elvagyunk a dobogó alsó fokán, mint a befőtt, úgy is, hogy csak alkalmanként nyerünk, afelől viszont kétségem sincs, hogy ha komolyan vesszük magunkat, akkor 3 meccsen 9 pontot verünk a jelenleg BL-helyekért „küzdő” mindenféle, leginkább egyéb jellegű alakulatokra.

Az Empoli egy jó kis fostos rugdosós kullancsbrigád, amikor ellenünk játszanak, mindig felszívják magukat, és bizony alaposan meg kell szenvedni ellenük, lehet, hogy kettővel nyerünk a végén, attól még az játékban sokkal szorosabban szokott kinézni velük. Itt van tőlük Bence és Radó is, és az a hír járja, hogy a Baldanzi nevű fiatalembert be akarjuk szerezni tőlük a nyáron, ám legyen. Ha „csak” annyit tud, mint ők ketten átlagban, zsíros lesz.

Nálunk a rotáció a kulcszó, senki sem akarja, hogy emiatt nyerjünk csak 3-0-ra szerdán. Persze csak fékezett habzással, amolyan békebeli Pityu bácsi módjára, az például elképzelhetetlen, hogy Vegyesbolt benne legyen a kezdőben, viszont megtörténik az a csoda, hogy Brahma nem kezd, persze ehhez az is kellett, hogy le kelljen hozni kisebb sérülés miatt az előző meccsen. Nyilván Magic Mike a kapuban, visszatér a védelembe Csáó, Zsuzsa újfent bizonyíthat, vagy dobhat valami random troll casus bellit, Dávid a jobboson szélvész lesz, mint egy megrakott román tréler, Theo meg a másik oldalon sosem nyugszik. Bence és Tonhal kettőse megbonthatatlan, hacsak úgy nem, hogy Bence ismét fellép irányítani. A jobboson Széles varázsolhat (bármit is jelentsen ez az ő esetében), a másikon meg a bohóccipős, és sajnos top fodbalistára már egyre kevésbé hasonlító Antal. Várja Andrea Pirlo a Kardhalsporban sok szeretettel. Renováljuk Bodegát is, miért is ne alapon, leginkább. 9-esben meg Origámusz küzdhet az elemekkel, legfőképpen azért, mert Zsíros ennyit nem játszhat 42 évesen, a másik 42 éves, Ibra, újra sérült, Lazatincset meg kölcsönadtuk Kaposvárra.

Azt mondom, tervezzük úgy az esténket, hogy ne ettől a meccstől várjuk a megváltást, és akkor ki tudja, a végén az is lehet, hogy jó lesz. Vagy nem. De meglepődni nem nagyon lesz hova.

9-kor indul a méta, gyertek majd, adjunk neki, szakértsünk és buzdítsunk, ahogy csak mi tudunk 😉

Tipp: Milan 2-2 Empoli (Filippo, Inzaghi)