Az Ősz vagy a Kopasz a menőbb? # Roma v Milan

Boldog Őszet mindenkinek!!!

Boldog Tanévkezdést az ifjú olvasóknak!!! Meg a szüleiknek is.

Szeptember elseje van, lesz, ideje leszámolnunk a nyárral — gennyesen gusztustalan módon indult, aztán legényesen szárba szökött, mint a búza júliusban, persze a legszebb bimbaja az rútul lefagyott — pedig tényleg csak két perc plusz napsugárka hiányzott az Usánka-Irán unióhoz a csatársorunkban. Sokak— köztük magam és jómagam — nem kis meglepetésére nemcsak, hogy hibátlanul, de izgalommentesen és fölényesen nyertük az előszezon eddigi két meccsét. Nem kis dolog ez, hiszen egy Torkó vagy Battonya ellen bármikor nyitottak vagyunk egy terepszállásra. A csúcspont és egyben beteljesedés ma esti fővárosi látogatásunk. Vendéglátóink általános foskazán formának örvendenek, nomen est omen, Kókuszpók harmadik szezonja mindig móka és kacagás. Salerno bestiáit sose fogadd felkészületlenül, mert beterít a Kanredva pont ezt történt velük az egy évvel ezelőtt végkiárúsított és idén nyáron tovább minőségtelenített Verona se véletlenül ver oda, haha. Akinek Lengyelország elnöke is betalál, ez ne nagyon ugráljon, akkor se, ha a púpos Belotti közben megtalálta a góllövő cipőjét. Minden adott hozzá, hogy a kéthetes válogatott szünetben ránkvarrja a második csillagot a minőségi talján sportsajtó. Hajts, hajtsunk érte, hajtsunk le a Score-ba és hajtsuk le a korsókat.

Kedves olvasónk és volt kollégám, Péter fotója. Azt tippeltem, hogy Muntari meze van, de majdnem. Megtekinthető 3D-ben a forzázási helyszínen, érettségi utáni kivitelben. Gondoltam legyen már valami médiatartalom is, ezt meg kimerem tenni, mert Péter nem fog beperelni, remélem, kedves egyéb olvasóink, azaz a Copytrack mindig éber robotjai sem kummantolják be, remélhetőleg.

Mit kell elmondani a farkasverés előtt?

Olyan túl sokat még nem merek belelátni a szezonba, teszem ezt úgy, hogy egy árva meccsünket nem láttam még a szezonban. Ezáltal természetesen nem léptem bele semmiféle csalóka, hitegető, de álnok megtévesztés ábrándos kelepcéjébe sem. Nekem ez tényleg csak az előszezon utolsó meccse, amiért pontokat osztanak, ezért ászos lenne megnyerni, de semmi több. Nagy dolgokat ebbe belelátni nem akarok, persze, vegyek már vissza kettővel, nézzek már meg végre egy meccset a szezonban, taglózzon le a calcio LeBron Jamesének élménye!!! Merthogy meg kell adni, megy ez eddig, mint a Holdraszállás!!! Persze, az igazi fokmérő a Spezia lesz, ha majd visszajut, 2036-ban — tegnap ugyan 3-0-ra kiszoptak Catanzaróban, de ez ne tévesszen meg senkit, éberség, elvtársak!!!

A csatársorunk jelenleg. Lenne még a Hadnagy, aki viszont vagy megy vagy nem megy követségbe. Erős tartalom, baszó, de hamar leolvad, a kenyér belucskosodik, és a hajunkra kenhetjük. Meg kéne tolni valami jóféle húsárúval, csak már zárnak a pultok mindenhol, Pangasius filéből meg nem akarunk főzni. Köszönet a Pixabaynek a tiszta képért.

Mire számíthatunk? Mike továbbra is a világ legjobb kapusa. Zsuzsi meg Zdrávsztvujtye megnézhetik, mit tudnak egy Bellotti meg Fáraó ellen. De még akár a milánói kékek egyik legnagyobb gyökere ellen is. A hisztis exjuvés örök ígéret is beígérhet. Theo hajszíne a legnagyobb dilemma. Dávid a következő olasz, akit ki tudnak gyepálni a keretből. A középpálya veretes, baszódjon meg Bíboros, hogy elsinkófálta Tonhalat. De lesz Radó, aki nem mehet Törökbe pénzt keresni — ez mekkora már — lesz Lófaszcsík mint a Chelsea 25. be nem vált ígérete, aki nálunk köt ki, illetve Rénszarvas avagy Jancsika is, aki viszont óriási király, mert a kummantolóink azt mondják. Rafa még mindig Ronaldinho, a Bolygó Kapitányáról már írtam, Zsír meg mangalica.

Várhatóan birkózni fognak a hazaiak, merthogy az érdemi része nekik annyira nem megy. Ez annyira nem baj, mert kapunk egy kis képet a középpályánk közteherviselő képességéről, meg úgy egyáltalán a csapat egyensúlyáról. De még az is lehet, hogy a százszor leköszöntetett Pisti úr összegereblyézett valamit, ami megáll a lábán. Próbának, megnézésnek jó lesz.

Óriási király

Közben húzzák nekünk az Újkastélyt plusz Furlaniék Pippót győzködik, gondolja át azt a visszavonulást, és hagyja ott a véresbe a retek Regginát, hamár úgyis kiesett velük a B-ből, hogy nem is esett ki.

Gyertek majd, forzázzunk nagyokat, akárhol is, a lényeg, hogy kummancs, komancs!!!

Roma 0-5 Milan (Tarimi, Jan Koller, Zsigics, Zola és Tomasson)