Hétközi csodavárás: Cagliari-Milan

Az általában valami frenetikusat hozó déli meccsekhez csak egy dolog hasonlítható, a késő délutáni széria forduló, hiszen mindig jó a hétközi nemzetközi klub porond mérkőzéseit és hétvégi bajnokikat megfűszerezni, hogy az ificsapat és a soha nem játszó ALDI? is pályára léphessen, ha a helyzet úgy hozza a sűrű menetrend és az ezzel járó nagyra duzzadt hadi rokkant állomány miatt. Következzen hát a csapat állapotához méltón igazodó hadi tudósítás a frontról.

Ma este mindehhez el kell szakadni a menő csizmánktól, a srácok egyből egy néhányszor nagyobb Balaton átúszással kezdenek bemelegítés gyanánt a hétvégi gyászos játékért és máris eljutunk Szardínia tartományba, hogy le játszuk ezt a tisztes kis csapatnak manapság nem nevezhető klubot. Félelemre okot adó tényező nem lenne, ha nem a Milan volnánk, így azért akad pár. A kiscsapat idén nagyon erősen bekezdett az eddigi eredményeik két hatalmas dupla nullás döntetlen a veretes Toroval és a számunkra mindig lidérc Udinésével, ezen kívül kikaptak 3 alakulattól az általunk leigázott, azóta skalpokat gyűjtögető Bolognátol, CDK új csapatától és az Intertől. Intő jel lehet viszont, hogy a városi riválistól ők kevesebb gólt kaptak, mint mi… Tekintve, hogy sokat nem tudok erről a csapatról és nem is annyira izgat, így ebből az írásból ti se tudtok meg többet róluk, de remélhetőleg nem ők lesznek ma a főszereplők, ha csak az ősz veterán mester Claudio meg nem tréfálja kopasz barátját.

Térjünk is át az ördögi térfélre. A hétvégi csapatás után Stefkovics úr a rotálás mellett döntött, tekintve, hogy jönnek a nehezebb mérkőzések, ami rendben is van. Mágikus még mindig a pihenőjét tölti a wellnessben, mert elfáradt a semmittevésben, de sebaj, ott a csodás Sporttárs, aki nem a bíró, de remélhetőleg újra bravúrral vezényelt mérkőzést mutat és lehoz egy nullát. Mégpedig a már megszokott Csáó, Fikajó tengellyel, akik már alapnak számítanak és, ha néha a nagy meccseken Tomori elvtárs nem játszaná a megilletődött kisfiút, akkor már én is imádnám. Bal szélen újra vonatra ülhetünk, a jobb széle meg olasz lesz, valószínűleg veterán. És akkor csak, hogy mindenki boldogsága teljes legyen és felemlegethessem a nem létező 6-os pozíciót, bemutatkozhat idén az (nem) ÚJ igazolásunk, mindenki örömére?, majd meglátjuk. Jobban várja mindenki a bemutatkozását, mint anno Kakának, akiről azt se tudtuk az elején kicsoda. Minden esetre nagy erősítés lesz vagy nem, csak meg ne sérüljön a túlhajszolt francia. A másik két közép egyértelműen angolnak és hollandnak tűnik. A támadósor viszont új formációt ölt, nagyon kíváncsi leszek mit fognak mutatni a srácok ilyen formátumban. Remélhetőleg Puliszka két hét alatt kipihente a nagy utazást, mellesleg elég ciki lesz a csávó, ha minden válogatott szünet után a következő amcsi túráig piheni ki a kalandozásokat. Számomra kicsit vicc kategória. Csubakka reméljük, most már betalál, nem volt rossz eddig se őfeketesége, de tőle várnék valami varázslatot most már. Okafogyott pedig szerintem nem csatárposzton spíler, hanem szélen, de ma ide osztottak lapot, reméljük a legjobbakat.

A mai este támogatója nem lehet más, mint a fent nevezett bevásárló központ, gyertek, várjuk együtt a csodát este. És ne feledjétek vacsorára a szardínia csakis olajjal, hogy jobban csússzon.

OlajosHal 0-6 Milan (ALDI x3, Csáó, Csubakka, Okafogyott)