SzotyiQpa nyolcaddöntő: Mediolanum – Caralis

BoldogÚj minden kedves szurkernek! Még ki sem hevertük rendesen a szilveszteri lencsézést, máris komoly izgalmak várnak ránk a Coppa Italia porondján. Akkora spílerek vagyunk, hogy teljesítmény nélkül is a legjobb 16 között tudhatjuk magunkat! Hát mi ez, ha nem előrelépés? Ráadásul otthon fogadhatjuk a szigetről betörő pun hadakat. Ez a poszt is annyira lesz komolyan vehető, mint a versenysorozat.

Ez a meccs bizonyára annyira hiányzott mindenkinek, mint üveges tótnak a hanyatt esés. Alapvetően jó lenne bohóckodni itt a B kerettel, ha nem abból állt volna az elmúlt 2 hónap, hogy bohóckodunk a B kerettel. Mindezek ellenére Imperator Stefanus Piolus feladata lesz megállítani Gallia Cisalpinánál a félszigetre betörő ellenséges hadakat, csak elefántot ne hozzanak.

Ranieri ante portas

Ha minden igaz, ismét 4-2-3-1-et álmodott meg a Strategus. A portás Miki lesz, Sportszelet második számú kapusból egyes számú recepciós lett a MilanLabnál, ugyanis amikor pályára léphetne, sérült. WishesFanta pedig a padon szürcsölget. A védelemben ismét újoncot avathatunk Jimenez személyében, mellette Simicska viríthat ismét Theoval kéz a kézben, a jobboson pedig az elnyűhetetlen Capitano. A double pivot Vegyesbolt és Rénszarvas, előttük a szárnyakon Csuku és a szintén primaverás Traoré kavarászhat, közöttük pedig Rómeó keresheti Júliát. Az egyszem csatárunk, az első az egyenlők között, a fény az éjszakában pedig nem más, mint Zsír Jóvicc.

Park the bus; ~50 B.C.

Ennek az ütközetnek az eredményétől függetlenül nem fogunk átcsattogni vendettára a szigetre, egy meccsen dől el, ki bulizhat tovább a köpőcsészéért. A jó hír, hogy a nagyok közül egyedül a Juve van versenyben, így, ha a csillagok is kedvezően állnak és a béljós sem túr elő más jövőt, esélyünk lehet a végjátékban. Kérdés, hogy kell-e ez nekünk? Rárepülünk-e mindkét futottak még serlegre? Bármi legyen is, szurkoljunk ki egy sérülésmentes meccset.