Magas labda vagy mélyütés?

Nagy erőkkel várjuk a Milan-Parmát. A poszt is azért ilyen. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző. Már megbeszéltük a srácokkal, hogy a következő BL-beharangunkhoz lekapcsoljuk majd a világítást egész Pesten, és a Gellért-hegyről fogjuk a Dunára kivetíteni a posztot. Nagyon állat lesz. Na jó, csak arról van szó, hogy kisebb technikai malőr miatt most mobilról vagyok kénytelen bepötyögni a felvezetőt. Hajtás után bittakarékos kedv-nem-csináló.A mérkőzés előkèpe a következő. Bizonyára van, akinek feltűnt, hogy kemény 1 pontot hoztunk össze a 4 januári bajnokin. Sokan a decemberi csalóka eredményekből indultak ki, ők duplán pofára estek. A kupából is sikerült kizúgni. Ergo egyre nagyobb a nyomás Pippón. Van, aki szerint az lenne az igazságos, ha olyan szigorúak lennének vele is, mint Allegrivel és Seedorffal, azaz kirúgnák szépen a picsába. De ácsi, Hágai Nemzetközi Büntető Törvényszék lettünk hirtelen vagy mi a fasz? Az eddigi edzőváltások nem használtak, semmivel sem vagyunk beljebb, mint egy éve. Az meg a másik, hogy akkor ki legyen helyette, akit meg is fizetnének, és hajlandó lenne beleülni ebbe a szarkupacba. Ranieri az egyetlen potens név. Nektek tényleg ő kell? Vagy Tassotti. Hmmm?

A Parma még jobban rohad, mint mi. A múlt héten otthon égtek a harmatgyenge Cesena ellenében, a szurkolóik le akarták vetetni  a mezeket a játékosokkal. Két szánalmas csürhe röffen össze vasárnap este, a különbség mindössze annyi, hogy a mieink fizetést is kapnak az ún. teljesítményükért, nem csak füttyöt, mint a vendégek. Ha őket se verjük meg, akkor azt nagyon nehéz lesz megmagyarázni. Sőt, akkor valószínűleg repül Pippo. Ha meg nyerünk, akkor se leszünk sokkal beljebb, de nyerhetünk pár napot. Vagy nem. Sose gondoltam volna, hogy ennyire lélektelen lesz Pippo csapata. Mindent gondoltam volna, de ezt nem.

A kezdőről. Pippo átáll egy 4-2-3-1-re, mintha ezen múlna bármi is. De ha nyerünk, akkor majd valamelyik okos levezeti, hogy mégis, ezt le merem fogadni.

Diego Lopez. Sajnálom a faszit, ő még simán lehetne első számú kapus komoly csapatokban is. Rajta eddig se múlt, és ezután se fog.

Abate. Nagyon színtelen mostanában.

Alex. Muszáj?

Rami. Ő fasza csávó. 

Bocchetti. Alapember volt a 2008/2009-es, mára már legendásnak mondható Genoában. Militóval, Scullival, Mottával, Biavával és Gasperinivel az a Genoa sokkal jobb csapat volt, mint ez a Milan. Még mindig csak 28 éves, középre is, szélre is jó. De biztos meg van az oka, hogy hozzánk került. Ès játékban sem lehet túlzottan, mert szünetel a Premjer Liga.

Montolivo. Ember, kapd össze magad!

Muntari. Én szívesen elfelejteném már, de nem lehet. 

Honda. Visszatért a Davis Kupáról, csak a formája kérdéses. Iletve, örülnék én neki, ha kérdéses lenne.

Menez. Ha mákunk lesz, akkor hozza a meccset.

Cerci. Hajrá!

Destro. Csak pozitívan!

Legyen szép, napsütéses hétvégénk, a vasárnap este meg olyan lesz, amilyen.

Milan-Parma 2-1, a büdös úristenit.