°23 Giornata: Milan-Empoli 1-1 – Sínen vagyunk

Újabb parádés mérkőzésen van túl a világ legeredményesebb csapata. Még a korai kezdés, a kiváló ellenfél és egy kiállítás sem zavarhatta meg a télen tovább erősődő nagy múltú klubot. Köszönet Gallianinak a remek igazolásokért, Inzaghinak a kiváló szakmai felkészítésért és legfőképpen Berlusconinak mindenért.

WhoScored.com

Persze, megint sok a sérült. Meg középszerű a keret. Meg kellett még 6 középszerű spílert hozni a téli mercato alatt. Meg Pippo is csak most kezdi a szakmát. Meg az Empoli is jobban szervezett csapat, hogy egy klasszikust idézzek. Valami remek magyarázat mindig van. Csak olyan nehéz elvonotkoztatni attól, amit látunk. Hogy a nagy múltú és még annál is kiválóbb jelenű empolis Háry Rui János félpályás emeléssel szórakozik. Hogy többet van náluk a labda és több lövéssel próbálkoznak. Hogy még mindig annyi a támadójátékunk, hogy Menez majd megoldja. Vagy nem. Hogy a védelmünkből csak az nem csinál bohócot, akinek már kiégett a viccreléje. Diego Lopez kiállítása pedig már csak egy újabb bojt a bohócsipkán, csinos, vicces, piros-fekete. Még szerencsétek, hogy nem szeretek unatkozni, viszont legalább annyira szórakoztató vagyok, mint egy Cartmanbe öltött Galla Miklós, így ezt a rendkívül szellemes illusztrációt küldöm mindenkinek, legfőképpen Gabriel-Gáspárnak, ha már akkora tanár, hogy a Middlesbrough egykori legendája Maccarone csak egyszer tudott gólt érően elszakadni tőle.

De végül is nincs gond, nem kaptunk ki, még mindig 10 ponton belül van a fantasztikus kihívást jelentő Európa-liga-indulás kiharcolása, a friss igazolás Destro gólt lőtt, Sil rendszeresen látogatja az edzéseket, Fester is elfoglalja magát teljesen értelmetlen igazolásokkal, Pippo meg elégedett. Ha nem lennének drukkerek, tán mindenki örülne. Mindegy, abból is egyre kevesebb van, idén már sikerült egyszer tétmeccsen tízezer alá menni. És akkor most következzen valami teljesen más.

Mazochistáknak