Megadatott egy szép búcsú

Merthogy ez az volt, ne akarjunk mást belelátni. Azok, akik továbbra sem értik, hogy miért vagyunk a tabella közepén, azok persze óhatatlanul is hivatkozási pontként tekintenek egy ilyen produkcióra, hogy aztán a következő alkalommal keserűen meghasonuljanak, újra, újra és újra, de ez legyen az ő bajuk. Mondom, ne feszüljünk rá a történesekre, a lényeg az, hogy azok, akik a gyomorforgató szezon ellenére is kilátogattak a San Siróba vagy leültek a képernyők elé, végre kaptak valamit a csapatuktól. Hajtás után rendhagyó összefoglaló.

A legjobbkor

PIPPO

Az odavágón szintén emberhátrányban és gólelőnyben beálltunk bekkelni az ultaimpotens Torino ellen, sőt, sikerült mesterünknek meglépnie a legendás Menez-Alex cserét is, hogy Glik be tudjon fejelni egy szabadot. Ehhez képest tegnap este Pippo feltolt a pályára egy jó mentalitású, harcos csapatot. amely 3-0-ig ment előre, emberhátrányban is. Mi ez ha nem előrelépés? Pippo, nem vagy teljesen reménytelen, ha komolyan gondolod ezt az edzősködést, akkor sok sikert hozzá a továbbiakban!

 

DE JONG

Bár bőven voltak full homály meccsei is a hollandnak, látszik azért, hogy többre hivatott ő, csak beleszürkül a csapatba. Hiányozni fognak az ellentmondást nem tűrő utolsó emberes mentései és az időnként elsülő bombái. De hát Nigel befér még simán egy rendes csapatba is, minek maradna akkor itt? Nyerjél valamit, Nigel!

 

ABBIATI

Fogott egy nagyot 3-0-nál, kellett nagyon ez a clean sheet. Az utolsó mohikán a 2000-es évekből, még akkor is, ha akkor hozták vissza a csapathoz, amikor már kezdtek elszaródni a dolgok. Lopez mögött ücsörögni nem perspektíva, 1-2 jó éve azonban lehet még, hacsak rá nem unt már az egészre. Köszönjük, Gru!

 

PAZZINI

Bezzeg, ha CR ünnepelné ennyire látványosan az egyéni sikerét, miközben nettó csődtömeg a csapata, akkor mindenki kiakadna, de hát Pazzónak ezt most szabadott. Nyilván volt ideje rákészülni a koreográfiára. Öreg, én bírtalak, még simán beférsz bármelyik középcsapatba, amelyik klasszikus prima puntával játszik. Még százat!

 

ZACCARDO

Csirko nem is merte remélni, hogy most is összejön a piros, a jó öreg Zacsi azonban jött, és megoldotta. De csak miután kiosztott egy parádés asszisztot SES-nek. Úgyhogy az öröm teljes, főleg, hogy Terunofudzsi nyerte a Nácu Básót . Zacc, te pedig converted backként nem tudom, hogy mit keresel nálunk, de egy háromvédős rendszerbe simán jó lennél. A legjobbakat!

 

TASSOTTI

Mi tagadás, a kispad Sancho Panzája jó erősen beleszürkült szerepébe, kiégettségénél csak rezignáltsága szembetűnőbb. Ha valakinek, akkor neki csak jót tehet egy környezetváltás. Köszönjük, Mauro!

 

És még két capitano

Talán nem trollkodás.

Köszönjük Stephannak és Marcónak a show-t, kellett már, na. Vár még ránk egy klasszikusnak ígérkező bergamói kaland, úgyhogy továbbra is lehúzott sisakrostéllyal közlekedjetek!!!