Abcúg Sándorfalva!!!

Fiatalok, aki ennek a posztnak a helyére valami terjengős litániát várt, az tegye a szívére a kezét, és sorolja fel, hogy miket ivott össze előző este. A nagy többségnek valószínűleg lesz jobb dolga, minthogy hétközben egy megye kettes gárda elleni előnyből várt kupavisszavágó elé leüljön.  A döntő az már persze más lesz, annak majd megadjuk a módját, majd lesz ám kép is a posztban, aztán az öfiben majd mindenki tízest kap, mondván, olaszkupa-győztes, és akkor majd jön az Enzo, és szóvá teszi, hogy Béla mér tízes. Egyelőre azonban hasonló cirkalmasságok nem érkeznek, hanem csak egy kutyafuttában idevetett valami. Na. A megyeiek nem ellenfelek, ennyivel le is tudhatjuk őket. A döntőben valószínűleg az Inter jön, és akkor egy kedves háziderbyn vethetünk véget a trófeátlan éveknek. Lehet, hogy a Juventus ér majd oda, de nem hiszem, mert nagyon bízom a FIFA új vezetésében, ha van valaki, aki a helyére teszi ezt a bűnbandát, akkor Campari úr lesz az. Mindegy, mi vagyunk a Milan, a legsikeresebb klub, nekünk bárki ellen hozni kell a döntőt. Bár szemét volt a sorsolás, mert ezek azért már viszonylag erős ellenfélnek számítanak, de ne foglalkozzunk ezzel, és hozzuk haza a Papának a jól megérdemelt kupáját! Úgyhogy Szinyó, te büdös paraszt, tedd a dolgod!

Friss hír, hogy gyökér Niang megint alkotott valamit személygépjárművel, SES pedig egészen korrekt a németjuhászhordánál, én viszont munkába vagyok, és haladni kell, szóval megadom az összeállításokat, aztán csók. Az a két-három ember, aki kommentelni szokott, disqutáljon be aranyos képeket, mert nagyon kevés ezt a poszt így magában!

Milan: Abbiati – Roque Junior, Simic, Helveg, Pancaro – Ambrosini, Redondo, Dalla Bona – Tomasson – Borriello, Kovacevic

Sándorfalva: Deci – Féldeci, Radiatore, Parmezán, Nutella – Choco Choco, Gorgonzola, De Niro, Bastürk – Molto Bene, Del Piero.

FORZA MILAN!!!