Vajon mi sül ki ebből? Éles teszten a broki

Pöcsfej helyett egy igazi Farok, sej-haj, csuhajja!!! Kopasz, és kemény, mint a kád széle –  Berlu papa is megirigyelhetné. Ernyedt Szinyótól búcsút vettünk, nem kell ide jugó import, ha egyszer van nekünk saját nevelésű, helyben fogant, helyben nevelkedett, helyben edződött tagunk is! Tűzzük is rá zászlónkat – mondta a Péniszkirály, majd átadta a tudást újdonsült helytartójának, így gyémánt középpályával fogjuk megcsinálni az összes lukat a Sampdoria-középpályán! Úgy betesszük nekik, hogy 3 napig mankóval fognak járni, az biztos is! Visítson az összes kékmezes ratyi, hej-hej-hej! Hajtás után toljuk neki tovább.

Na, szóval, kirúgták ezt a tajték Mihajlovicsot, amin én személy szerint meglepődtem. Nem hittem volna, hogy Papáék tudják még überelni ezt a kollektív agyhalált, amit évek óta prezentálnak, de meg kell állapítsam, hogy tényleg nagyot mennek. Szó se róla, Szinyót sajnálnunk egy percig sem szabad, el lesz ő az évi nettó 3 millió eurójával, mint Marci Hevesen. Másrészt, semmi olyat nem csinált, ami miatt olyan kurvára bánkódni kéne az elvesztegetett tálentuma miatt. De, amit csinált, azt jól csinálta, kihozta a keretből a maximumot, és bevitte a csapatot a kupadöntőbe. Persze mindenkit meg lehet találni, de azok, akik a kicsik ellen elszórt pontok miatt akarták kibaszni, azok valószínűleg ugyanazok lesznek, akik Allegrit az elcseszett rangadók miatt akarták kikúrni. Hagyjuk már. Elmondhatjuk, hogy Szinyó se a kinevezésére, se a kirúgására nem szolgált rá. De ez már mindegy, hagyjuk is a brébe.

Cristian Brocchi játékos-pályafutása nem volt egy különösebben nagy durranás, ha le kellett dobnia a mellényt, akkor ott már szar volt a palacsintában. Szerintem a padra se fért mindig oda, de ez most mindegy is. Ti fel tudtok idézni bármi különlegeset róla? Én most hirtelen csak azt tudom felhozni, hogy egyszer veretett vagy 35-ről egy kikúrt nagy dugót az Olimpicóban, azzal lett 1-1. Rosszmájúan akart azt is mondhatnánk, hogy Ancelotti valójában csak az értékes szakmai meglátásaiért ültette le maga mellé a mi drága jó Kriszünket. No de kérem, számít ez az egész bármit is? Nem, nem számít semmit, nyugodtan lehetne a kutyám is az edző. De nem engedem el, úgyhogy legyen csak Krisz.

Úgyhogy várhatjuk megint a fiatalos, olasz, harapós, sokpasszos támadófutballt játszó, domináns Milanunkat, ahogy szoktuk. Már csak egy kérdésem maradt: kit hozunk el most nyáron a Genoából? Ez egész addig így fog menni, amíg a két nagy Öreg osztja le a lapokat onnan föntről. De ez már 5644554543399999999999999999999 alkalommal elhangzott ezen a felületen. Hír, hogy vannak megint kínaiak a képben. Fogalmam sincs, hogy kamu-e vagy nem, utána kéne olvasni a dolgoknak. De hogy Mister Bimbiről végül is csak igazunk lett, azt tudom.

Rátérve a Sampdoriára, fisi-fosi szarcsapat a tabella alsó régiójából, simán meg is verhetjük őket. Vagy nem, de hátha. Sajnos ki fogom hagyni ezt az élvezetet, mert hétfő kora reggel indulhatok a halál farkára, kell az erő. De Ti azért csak nézzétek majd meg, nagyon jó lesz!

Probabile formazione: Donnarumma – Abate, Alex, Romagnoli, De Sciglio – Kucka, Montolivo, Bertolacci – Bonaventura – Balotelli, Bacca

Zúzásra fel!!!