KELL!!! # Coppa Italia Finale

Gyerekek, ne vicceljünk már, a Coppát meg kell nyerni!!! Nincs választás!!! Mikor nyertünk utoljára valamit? Nagyon régen! Mikor leszünk ismét ennyire közel egy trófeához? Ezt inkább meg se tippeljük! Egy szó, mint száz: ha egyszer meg lehet nyerni, akkor nyerjétek meg valahogy, nem érdekel, hogy, de nyerjétek meg!!! Nagyon sok rossz történt velünk, úgyhogy ezt most meg kell nyerni!!! Kész, ennyi!!! Egy meccsen bármi megtörténhet, visszavágó pedig nem lesz! Egy meccset, csak egy meccset, összesen ezt az egy darab meccset kéne megnyerni valahogy! Nem is kell megnyerni, jó az 120 perc után is! Hozzátok haza a Coppámat!!! Hajtás után kupagyőzelem!!!

Tudom, hogy nagyon sokat kutyáztuk a fiúkat mostanában, de mindenki értse meg, hogy kupadöntő!!! Kupadöntő, basszátok meg, kupadöntő, igazi aranyér’! Mi kell még? Semmi! Ez a minden! Le van szarva minden más! Persze, sokkal könnyebb lenne ideböfögni valami gúnyirományt, és egykedvűen nyugtázni, hogy no lám, igazunk lett, már a 3. percben 0-1! De nem!!! Tessék szépen lelkesedni!!! Meg kell tanulni lelkesedni! Sokak már nem is tudják, hogy kell! Tessék tudomásul venni, hogy ez a mi szar csapatunk! Szarnak elég szar, de még jobban a miénk! Legyen akkor kupagyőztes szar csapatunk!!! És akkor ők lesznek a legnagyobbak! A kibaszott jelenben kell élni! És itt a pillanat! Tessék, ragadjátok meg! Most lehet, most lehet csinálni valamit! Gyerekek, azt mi mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy ezt most elkúrjuk! Olyan nincsen! Nyerni kell!!!

Nincsenek múltba révedő, olcsó pátoszos, sablon-nyafogások!!! Aki csak nyavalyogni tud, az jöjjön vissza két hét múlva, de most hagyjon szépen szurkolni minket!!! Legyen már valami jó is ebben a szarban, hát nem igaz, hogy mindennek ilyen kibaszott szarnak kell lennie!!! Olyan nincs, hogy nekünk mindig csak szopni kell!!! Mi szoptunk eleget – most már szopjon egyszer más is!!! Csak alsóbb osztályokat is megjárt csapatokkal találkoztunk a sorozatban! Most is így lesz! Eddig mindegyiket megvertük! Legyen most is így! Nem kell búsongani, hogy ekkó ez volt, amakkó meg az volt! Itt van most ez! Mindig az utolsó dugás a legjobb, ezt ne feledjétek! Ez lesz a legkedvesebb trófeánk!!! (Reméljük, hogy tényleg nyerünk!!!)

Szurkoljuk ki valahogy, gyerekek!!! Nem tudom, hogy, de azért valahogy csak sikerülni fog! Kurvára erősen hinni kell benne, hogy képesek leszünk felnőni a feladathoz! Nem lesz persze egyszerű, de ennek ez a rendje-módja! Be kell feszíteni, találni egy gólt, esetleg még egyet! Kapni pedig nem kéne!!! Higgyünk benne! Érezzük át a jelentőségét! Szurkoljuk ki! A nevek nem számítanak! A számok nem számítanak! Csak a kupagyőzelem számít! És igen, ez a mi kupagyőztes csapatunk! Annak kell lennie, mert kizárásos alapon más nem lehet! És akkor tízest kap mindenki az öfiben, ezt már most megelőlegezem!!!

Nézzük a részleteket! Krisz 4-3-3-ra kapcsol, hogy jó legyen! Donnarumma véd! Abate a jobbhátvéd! Romagnoli és Zapata a két belső védő! De Sciglio a balhátvéd! Montolivo, Kucka és Poli dolgozik a középpályán! Honda és Bonaventura megy ki a két szélére! Bacca az ék!
Tehát az AC Milan 2016-ban Olasz Kupát nyert csapata a következő lesz:
Donnarumma – Abate, Zapata, Romagnoli, De Sciglio – Kucka, Montolivo, Poli – Honda, Bacca, Bonaventura.

Tessék szépen nyerni! Tessék szépen szurkolni-remélni-bízni!!!
FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!