Ó, ió, ció, láció # Már keddenként is szopatol

Kedves Olvasók, adjunk akkor a kedd estének is Milan-meccsel! Ha a múlt pénteki volt az almás fahéjas tea, akkor a mostani alighanem a fahéjas almás lesz – kortárs filmművészetben kevésbé járatos barátaink is talán megértik majd ezt a hasonlatot, ha ad1 ugyanúgy nem nézik meg ez se, ad2 ugyanúgy csalánlevéles kényeztetésben fognak részesülni a szeretett Csapattól. Mert hát csapat az nagyon van, legfőképpen NAGYKAPITÁLISSAL. Most is kikerülnek egy páran a kezdőből, ezzel párhuzamosan lesznek, akik majd visszakerülnek, ó, ugye milyen izgalmasan hangzik??? És még játszópajtások is lesznek a Coccolino Gang személyében. Hajtás után megágyazunk az élvezeteknek.

Na, aszongya, hogy aszongya, kezdjük akkor a saját térfelünkön a dolgokat! Visszakerül a kezdőbe a szupersztár, kinek nevét a Google Translate nemes egyszerűséggel Berry-nek fordítja, gonoszkodva ezzel eme csodálatos játékos nagypapásodó testalkatával. A Mester ezen húzását a lepedők ördöge, Gyula vitéz fogja megszívni, bár csórikám már így is volt kezdő a Serie A-ban, mit akar még az élettől, komolyan?! A zseniális Iggy is sajnos csak a kispad alatti fűcsomókat szánthatja ki ma este, legalábbis ott kell megkezdenie a földmunkálatokat 20:45-től, aztán meglátjuk. Szó se róla, bőven nélkülözhető a tevékenysége, őszi búzában idén nem gondolkodunk. Helyette Calabria fogja ijesztgetni a túloldali szögletzászlót. És hogy az utolsó változtatásról is megemlékezzünk, a bágyadt Jack helyét a mindig  megbízhatóan lelankadó tót hentes, Kuco veszi át.  Egyebekben meg marad a genoai győztes csapat.

Hogy a madarászokról is szó essék, velük kapcsolatban a legérdekesebb az edző személye, Pippo Jr. Egyelőre nem is teljesítenek rosszul, az Atalantát és a Pescarát megverték, Veronában ikszeltek, épp csak a bundásoktól kaptak ki. Az ifjú Pep miatt tarthatunk azért tőlük, de nem kell nagyon, szerintem még nem fejlődött ki öcsi fiú csodálatos építménye, még pont időben vagyunk, ha kényelmesen szét akarjuk rugdosni. Van persze 1-2 veszélyesebb játékosuk, de babonából meg lustaságból nem fogom őket felsorolni, de annyit azért elárulok, hogy Miro Klosétől tartok még mindig a legjobban.

Bajtársak, szerintem nem kell ezt túlgondolni, akinek van rá érkezése, tekintse meg ezt a kiváló mérkőzést, akinek nincs, az is teljesen érthető, összefoglaló azért lesz róla, tessék majd benézni érte. Az 5-8. helyek valamelyikéért versenyben lehet a két csapat, ez egy teljesen szokványos felső-középmezőnybeli derby. Ha akkora répák leszünk, mint pénteken, akkor sok jóra azért ne számítsunk, de hát kinek is jut eszébe mostanában jó játékot és jó eredményeket elvárni???