Mi fogjuk megbuktatni a Juventust # Bonucci piros-feketében

Bonucci. Soha nem voltam elalélva tőle, és nem is irigyeltem különösebben a Juvétől. Egy jó Cannavarót, Iulianót, Monterót, Samuelt többre tartottam nála, egy jó Luciót meg főleg. Nekem ő soha nem volt világklasszis. Hanem egy kulcsember egy baromi jól megszervezett Conte majd Allegri gardírozta rabruhás brigádban. De ez most mindegy is. Bonucci ettől még a világ egyik legjobb védője a mai futballban. Erős, gyors, ügyes. De még csak nem is ez a legfontosabb. Hanem most mi alaposan pofán kúrtuk a Juventust, ajjajajajj!!! Hát, üzenjük Torinóba, hogy nem nőnek égig a fák! Persze, még ebből is kijöhetnek jól. A Caldara srác bitang jónak tűnik. Lehet, hogy jobb is lesz, mint Bonucci. De ettől még megvettük kilóra az egyik wanna-be legendájukat. Hát, nagy lófasz van ott, nem harmónia, összetartás, meg ikonfestegetés! Képzeljünk ide kétmillió sírva röhögős szmájlit. És hogy mi a tényleg mi a fontos? Hát az, hogy velünk nem fogják tudni megcsinálni azt, amit a Romával meg a Napolival. Innen nem lehet majd elvinni x-ért a legjobbakat, csak azért, hogy fent tudják tartani a hegemóniájukat. Szevasz, csúnya, vén banya! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Egy szó, mint száz, ebben a történetben nem Bonucci a legfontosabb, Bonucci, az ember, Bonucci, a hétszeros olasz bajnok, Bonucci, a hetvenszeres válogatott. Hanem azok a bizonyos körülmények! A Juventus – azok után, hogy a taknyukon csúsztak haza Cardiffból – belenézett egy akkora parasztlengőbe, hogy nem csodálnám, ha emiatt egy páran a pohár fenekére néznének. Szerintem ez jó. És vicces. Beint a szaros seggű Ezamilán. Hát, majd innentől is Ezamilán, csak némiképp más kontextusban, remélhetőleg. Ez jó. És legalább annyira vicces is. Nem, nem ők vitték el Giggiót, hanem mi a Leót!

Ha az alkalomhoz illően kiélveztük a káröröm kéjét, érdemes belegondolni, milyen hatásai lesznek ennek. Bonucci egy kibaszott jó játékos, akárhol a kezdőbe vennék. Nálunk is. És szerintem jobb is, mint Raklap. Ő lesz a Capitano. Ezt lehet véleményezni. De nem hiszem, hogy előre vinne a dolog. Nagyon abba az irányba mutatnak a dolgok, hogy át fogunk állni a háromvédős játékra. Ezt szereti Bonucci. Barza papa meg Chiellini tanár úr mellett érezte magát a legkomfortosabban, a klasszikus négyvődős formációkban már korántsem volt akkora sztár. Vince is a három védőt favorizálta a Fiónál. A Musacchio srác se a padra jött, Alessio gyerek pedig nyilvánvalóan fix kezdő. Ez pedig három. De az új szélső védők is inkább wingback szellemben tolták idáig, a Conti fiú meg elég bohókás még, kell, hogy ki tudjon valaki húzódni a helyére, ha túltolta a felszaladgálást. Meglátjuk, mi sül ki belőle.

Tehát Bonuccira fog épülni az új MilanEzt még ízlelgetni kell. De ezzel valószínűleg ki tudtunk jönni a karanténből, és a kínaiak – ha akarnak – ide fognak tudni hozni igazi A-kategóriás nemzetközi klasszist is, akárhonnan. Izgalmas, pörgős, nem csak a nevében új korszak elején vagyunk. Kár, hogy úgy érzem, a régi vezetéssel mintha a blog is elköszönt volna. Pedig nem! De változni fog a hang, az nagyon valószínű. De még messze vagyunk nagyon a valaholtól is. Két hét múlva megbasszuk az oláhokat, arra kelleni fog egy beharang! Meg majd írkálunk azért ezt-azt, ha néhanapján beesik egy random Bonucci. Na üdv, puszi a családnak!