Évadzáró # Fiorentina v Milan

És itt van a 2017-es év utolsó meccse: tisztelet azoknak, akik végigbírták. Szerintem erre nem szolgáltunk rá, ennyit nem lehet mások orra alá fingani, hogy ezt  most lenyomják a torkunkon. Én jó gyerek vagyok, sokat dolgozok, keveset iszom ritkán vagyok rossz, ezzel a szarral hagyjanak békén. Ezzel azt szopassák, aki kiguberálta az ötvenesemet a Szent Antal perselyéből, na az egy mocskos nagy bunkó, szemben velem, aki szelíd,  mint a tej. Ha már a piáknál tartunk, ez a Fio olyan, mint egy sunyi, alattomos, galád módon széjjelkevert szemét szar koktél, ami úgy szétkap, ahogy egy rendes maratós pálesz sohase. Csak akkor érzed, amikor szedd alá van, de akkor már késő. Hajtás után beszórjuk a barackot.

Na szóval, Gatta túl van az igazi élményen,  legyőzte a mocskos kurva Intert. És olyan szépen megkönnyezte, hogy én is majdnem. Hát ezért megérte, ha már másért nem is. A kuzinok határ szarok voltak, köpök jobbra, köpök balra, fújj de szarok voltak, teh. Szóval én ebben nagy sportértéket meg előrelépést meg lélektani meg fiszem-faszom mittoménmilyen fordulópontot nem látok. Az első 20 percben két labdából egy, ha emberhez ment. Ami szar, az szar, ne simogassuk, mert büdös lesz tőle a kezünk. De Gatta fullra megélte, meg minden, neki ez kellett, megérdemelte. Ő a csapat első számú vezérszurkolója. Csak neki megadatott, hogy lekapjon bárkit, és még pofán is törölhesse, ha nagyon akarja.

A nevek alapján nem egy különösebb Fotex-Veszprém ez a Fio, az a baj velük, hogy botrány szarból kezdenek átfordulni elfogadhatóba, szemben velünk, akik a szembe sávban helyezkednek el. Nyáron eladtak mindenkit, akiért 5 ropinál többet kínáltak, ott maradtak egy béna névsorral. Most kitől kéne megijedni, Kalinkát megvettük, nem? 🙂 Babakocsi, 40 éves tipszmikszes Thereau, teszkós Vermut, lepukkant Astoria, ki volt itt a név?! És mégis, valamit jobban csinálnak, mint mi. Közben Angyal Bandi a Hortobágyon ugratja lovát, de hol, ha egyszer full lapály, Savanyú Jóska is elmehet a faszomba. Lényeg a lényeg, nehéz azt gondolni, hogy betesszük nekik, és csak akkor vesszük ki, amikor már nem tudnak magukról. Talán abban bízhatunk, hogy ez a derby siker felspannolta a mieinket, ők meg már nagy ívben szarnak bele.

Ez a várható kezdő: Giggio – Calabria, Bonucci, Romagnoli,  RR – Jack, Capitano, Kessie – Borini, Cutrone, Suso.

Én elnézném a bátyját, az öcsi meg mehet Párizsba, ha olyan súlyos lelki problémájai vannak. Na mindegy. Legalább lesz Patrick, aki TUD gólt lőni. Babonából nem írok tippet, a múltkor bejött. BÚÉK, faszikáim 🙂