Kicsi séta # Chievo v Milan

lgyek, Urak, ma este nem ennek a mutatványnak kellene elvinnie a show-t. Ha igaz, ami igaz, a Hold még mindig sajt, a végzet minket nem sújt, s amit már a Csacsi is sejt, megragadjuk e sélyt. Gond, zűr, vesződség ma este ebből ne legyen, én ezt kívánom magunknak. Hiszen annyira minden a mi kezünkre játszik, hogy igazán nem panaszkodhatunk. Ellenfelünk idei teljesítményét hűen leírja, hogy az oláh váltópénzt értékeli közölük a legtöbbre a whoscored.com, az azért  nem egy felülmúlhatatlan valami. Hajtás után nagyon röviden felvázoljuk a győzelmet.

Ha nem lenne meg, akkor én most elmondom, hogy a ritornós tabellán nem is harmadikak, de rögtön másodikak vagyunk, sőt, így 26 meccsen az a kapott 22 gól nem is sok, de ha hozzátesszük, hogy ebből a bizonyos 22-ből csak 5 (öt) esett az etap második felére, akkor az bizony azt a következtetést engedi meg, hogy itt valami brutálisan kegyetlenül összeállt a védekezés. Értjük, tudjuk és látjuk, hogy bizonyos esetekben nem vagyunk híján a szerencsének sem, node, nemcsak, és bizony, hanem itt arról van szó hogy nem véletlenül találja meg Giggiót az a bizonyos istenasszony, itt kőkeményen hozzáteszik a srácok a saját magukét is.

Rátérve a tárgyra, itt most tényleg nem lehetnek kérdések. Az előző meccs ugyan nem a játékról szólt, de reméljük, hogy kimosatták a gatyákat, és ma nem kerül bele féknyom, még 10 centi se. A jobb sorsra érdemes, nem egyszer főnixmadárként újjáéledő, már elveszettnek tűnő helyzetekből feltámadt veronai tippmixegylet most tényleg megbaszódik, és mennek a lecsóba. Egyszer ennek is el kellett jönnie, így jártak, várjuk őket vissza. Ettől függetlenül ma este át kell rajtuk sétálni, az elmúlt 4 találkozónkon nem kaptunk tőlük gólt, mi viszont legalább hármat lőttünk. Meg egyébként is, az elmúlt 13 hazaiból csak egyet tudtak behúzni, ők most idén tényleg félelmetesen gyengék.

Ami a mieinket illeti, Gatta végre frissít egy picit, elnyeri méltó helyét Borini imperátor, Biglia megmutathatja, hogy igenis számolni kell még vele, Laxalt is kezdeni fog. Csökkenő sorban Aladdin, Fajsz és RR lesznek ezen döntések kárvallottjai, bár el nem felejtendő, hogy Che eltiltását tölti, persze egy gerillánál ez sosem számít. Legyen bor, legyen búza, legyen békesség, ringasson el minket egy álmos vendég 3-0 a vasárnapba. 

Tipp: Chievo 0-3 Milan (Borini 2, Strinic)