Minden szart megnézünk!!! # Milan v SPAL

Hölgyek-Urak, Urak-Hölgyek, már megint indulhat a vakara!!! A múltkori, az nagyon jól sikerált, minden, tekintetben, is. Akkora intőt büntettünk be nekik, hogy nyúltak is egyből a szentelt vízért. Mi meg másért, de azt  most inkább hagyjuk… Szóval, itt van ez a soha semmikor sehogysem kívánt kibebaszott roncsderby az utolsó előtti hupikék bohócokkal. Na, köszönjük szépen. Az mennyire szánalmas, hogy ezt írja a whoscored.com? Idézem AC Milan are slight favourites to win this due to SPAL’s terrible away form so far this season.” Ez azért már durván büntet. Most mit várjunk ettől? Remélem, holnap reggel bemondják a Kossuth Rádióban, kinek volt jó labdaátvétele a meccsen. Hajtás után nagyon röviden felskiccelünk egy ratyi harit. Kértek?

Dobre-dobre

Nem tudom eldönteni, hogy a múltkori meccs miatt érzett mérhetetlen csalódás vagy úgy általában a munkás hét  okozza bennem ezt a mennyiségű frusztrációt. Pedig én kurvára azt hittem, hogy Pélói összekapja a bandát, és elindul valami. Ehhez képest, ami ott Rómában történt, az a nettó gyalázat kategória. Nem arról van szó, hogy balfaszok voltunk, és kikaptunk. Itt valaki vagy főzött egy nagyon szerencsétlen összetételű gombapörköltet, vagy elpattintottak egy rekesz Várda Keserűt, vagy komolyan mondom, eldönteni nem tudom, mi okozhatta ezeket a jeleneteket, de ilyen mélységű fosveremre szerintem csak nagyon kevesen számítottak. Többeknek problémát okozott az oldalvonal, láthatóan nem voltak tisztába téve, ki kivel van, már vártam, hogy valaki kosárérintéssel játssza meg a szervát, komolyan. Ehhh.

Szokásos

Na, rátérve a konkrétumokra. Giggio véd, OK. A belső páros hátul Alessio és Musa, meglátjuk. Balhátvéd és gólfelelős Teofil. A jobbhátvéd Duarte lesz, mert ő talán megérti, hogy melyik a piros. A középpályás tridentébe végre talán bekerül Bennacer, végülis meccset eldöntő hibák tekintetében nem rosszabb, mint a kamuarg, csak közben néha értelmes dolgokat is tud csinálni. Jack a meglepi, skacok! Mekkora már!!! Utána Dunakeszi következik. A támadótrió a gálakezdőt idézi, Suso no komment, Péntek no komment, Aladdin no komment. Suso helyére mondjuk bekerülhet Lev Tolsztoj vagy Kasztíliai Beatrix is. Mindenhogy jól jövünk ki belőle, ez a lényeg.

Az ellenfél játékosai közül ajánlom szíves figyelmetekbe Paloschit és Petagnát 🙂 

Most pedig megyek inni egy sittesszurker haveromhoz, és a szemébe fogom mondani, hogy mi döntöttünk úgy, hogy inkább a 0-hoz akarunk közelebb lenni, mint hozzájuk, akkora visszataszító férgek. Szerintem ne érjek vissza. Tippet ne kérjetek, jobban jártok. Tipp: 2-0 ide, Borini és Borini. Kitartást, forza Nektek, tüske legyen elég kéznél!!!