Szinyó bácsi benevento # Milan v Bologna

Pajtások, ma este folytatódhat az elmúlt hetek diadalmenete, a soron következő leigázandó ellenfél Szinyó bácsi középmezőnyben vitézkedő Bolognája. Mostanában tabuk egész sora dőlt meg, legyilkoltuk a púpos öregasszonyt, elkezdtünk gólokat lőni, még Keszi interballasztikus rakétái is célba találnak. Kötelező ettől persze még mindig nincsen, hiába tűnik könnyű fogásnak a bolognai, az is gallyra vághat, ha rossz napod van. De hogy ne így legyen, azért mi is tehetünk, gyertek majd szurkolni a mostmár szokásosnak is nevezhető késő esti időpontban.

Lassan a hajrájához közelít az erőltetett menet, Stef azonban jól keveri a kártyákat, egyelőre húznak még a lovak. Olyan istentelenül sok rotációs lehetőséget persze nem nyújt a keret, rendre vannak gyenge egyéni teljesítmények a csapatban, ezzel együtt is az értelmezhetővé vált csapatjátékra alapozva jönnek az eredmények. Jól telik a nyár, na.

Dollár árfolyama most világbajnok, ha Roma és Szék, akkor az ellenfél támadásai a lomtalanítás sorsára jutnak. A két széle Theoval és Csontival előre még mindig jobb, mint hátra, de ez itt és most belefér. Keszi és Bence nagyon egymásra találtak. Nyilván előbbi nem lett professor emeritus, csak rendszerbe illesztve hopp, egyszer csak elkezdett működni a játéka. Ibra mögött Kebab keveri a kártyákat, Ribi és Széle lesz a széle. Gyertek majd, jó lesz!!! 

Milan 3-0 Bologna (Keszi, Ribi, Bego)

FORZA!!!