Legyen tánc # Sassuolo v Milan

Pajtások,  ma este az újraindítás két élmenője találkozik a patinás Mapei stadionban. Ez a két csapat motivált, lelkes, nem panaszkodik, hanem megy előre, sok gólt lő, és általában nyer is. Lehet, hogy nyár közepe van, nincsenek helyszíni nézők és a fene megette az egészet úgy egyébként is, azért Milan meg Sassol meccseket megéri nézni mostanság. Kívánom, hogy ma este is jól szórakozzunk, pörögjenek a srácok, és ha lehet, akkor igázzuk le a kis zöld gnómokat. Hajtás után rövid felvezetés.

Sanyi május elején vonult vissza

Evés közben jön meg az étvágy, és úgy, hogy az elmúlt hetekben eldádáztuk a tabella elejét, egy ilyen fika Susuellót hajlamos lenne lenézni az ember. Nyilván le is nézzük őket, mert hát KIEZTE, ettől viszont még okozhatnak kínos pillanatokat a kis csórókoporsók. Ott van a ’90-es évekből itt ragadt örök ígéret Berardi, a gyors lábú negró indián, Buga János, mondhatni babakocsi zöldre festve, Caputo, aki valamelyik Bud Spencer filmre emlékeztet, Djuricic mint random jugó gyökér, Locatelli az exek gyöngye, a nem egyszer naggyá tett Consigli és még Mulder ügynök is ott figyel a szélén megbújva. Ezek mind be tudnak akasztani, ha nem figyelünk oda.

Besiktas városában princesskedik jelenleg

Node miért is ijednénk meg ezektől a pondróktól, amikor kőkemény formában, Stef elmondása alapján tökéletes fizikai állapotban, eltiltott nélkül mehetünk rendet csinálni a fúnyírógyárba? A kaput Dollár fogja, ez alap. Középen ismét csak Roma ül a Széken, ez is alap. A két széle inkább előre jó, mint hátra, ezt tartsuk azért észben – Csonti és Theó még nagyon messze van az optimális szélsőhátvéd ideáljától, persze az előrejátékért sok mindent meg lehet bocsátani. A tengelyben Bence és Keszi, ez is alap. Előttük a Kebab süti meg a nagymamát,  ez is alap. Ribit meg Szélét kitesszük a sarokra, ezen sincs sok filóznivaló. Előttük meg Ibra a minden, is. 

Ki lesznek cakkozva, ez nem is lehet kérdés.

Tipp: Sassulo – Milan 3-6 (Ribi, Theó, Csonti, KesziKesziKeszi)

Gyertek majd, mert az összefoglaló sem lesz sokkal rövidebb, mint maga az egész meccs!!! FORZA!!!