Ibra-olló meg Keszi-bombaaa # Udinese 1-2 Milan

Pajtások, egy erősen ixes meccset behúzva maradunk továbbra is a tabella legtetején. 6 forduló után már 16 puntikánál járunk, tavaly 14 kellett a 17-hez, egyszerűen valami szégyentelenül kibaszott kurva jók vagyunk. Ez a vasárnapi ebédet levezető sáv emlékeztet még leginkább a régi idők hangulatára, nézőkkel is csendes pihenős volt a lelátó, csak most még egy hangversenyt is fel lehetne venni talán. Hajtás után rövid hozsanna.

Igazi szafari

Nem ízlett nekünk ez a harapós Zebrette, főleg nem egy hétközi GumiMaci-kanyart is letudva. Harkness kolléga figyelmeztetése tökéletesen helytállónak bizonyult, aki könnyed menetelésre számított a hazaiak gyászos eredménylistájára alapozva, az bizony pofára esett. Erősek, ügyesek, gyorsak voltak, fürge kis halakként cikázva bizony nem egy emberünket nem egyszer megkavarták. A játékot inkább az első félidőben tudtuk dominálni, Keszi vezető gólja mellett több pofás akciót is vezettünk, mezőnyben is inkább mi voltunk a szeren. A második játékrészben elvesztettük a kontrollt, fáradó csapatrészeinket egyre többször tudták átjátszani a kis fegyencek. Még ki is tudtak egyenlíteni, Roma még erősen visszaszokóban van a hosszú sérülése után, kaszálásért tizi jár, ez a világ rendje. És bizony maradt is volna a döci a végére, ha nincs Ibra. Ennyit számít egy világklasszis jelenléte, ő jelenti a különbséget egy olyan partiban, amit ha nem is veszítenénk el, de nélküle nem tudnánk megnyerni. Még szerencse, hogy csak negyvenhárom, különben bajban lennénk.

Még kell neki egy kis idő

Néhányan eléggé visszafogott teljesítményt hoztak, nem mindenki bírja a kétmeccsezést. Kebab láthatatlan volt, Theo is észrevehetetlenül kóricált. Leó sem ma játszotta be magát a norvég válogatottba, és most Dikaz sem villogott csereként. Cserébe viszont Tonhal most nem is tűnt idegen testnek, és Anti is ennyi kihagyás után biztatóan kevergetett. Lyukas sem adott el ezúttal egyetlen labdát sem. Giggiónak sok dolga nem volt, a tizikét max Tata fogta volna, neki elnézzük. Van csapat, van játék, van eredmény. Élvezzük hát!!! Tudom, hogy már elcsépelt, de azért elő is veszem a 4-2-t mindjárt 🙂 Még két kör van a szünetig, csütörtök este házhoz jön a Lilla, aztán vasárnap görög túra következik. Gyertek majd, FORZA addig is!!!