Folytatjuk # Milan v Juve

Elvtársak, elvtársnők, gondolkoztam itt, hogy milyen hangzatos, nagy szavakkal vezessem fel ennek a ma estinek a jelentőségét, de hát mit cifrázzam: a listavezető fogadja az ötödiket, mínusz tízről indul a történet. Érti ezt mindenki. Egy para van, a kenera, sajnos a sitteseknél elég komolyan felütötte a fejét ez a retek, 2 játékosuknak megjött, kérdés ilyenkor, mi van a többiekkel. Ez most jelenleg a legnagyobb kétség az egészben, szurkoljunk, hogy legyen meccs, aztán már csak ki kell forzázni, hogy a taknyukon csússzanak vissza a hetedik helyre, ahová valók, Ándreá mesterrel az élen, aki felhozta onnan őket anno, és most szépen vissza is viszi őket, ha a jól megérdemelt Tyé ligába nem is lehet, akkor legalább a középmezőnybe. Hajtás után rövid felvezetés.

Amúgy ez ment volna a tetejére, de Boni mesternek nem lehet ellenállni

Egyébként ne feledkezzünk meg róla, hogy Vízkereszt van, nagy ünnep, szép ünnep. Nincsenek véletlenek, ez sem az.

Egyszer.

Vízkereszt napjára datálják a napkeleti bölcsek látogatását Jézusnál. Ha a közvetlen hasonlat nem is ül, a jelentősége abban rejlik, hogy az új, a szentséges nem csak a beavatottaknak, hanem a pogányoknak, a semmirekellő, hitvány parasztoknak is megnyilvánul, és bamba arcuk elé tárul a magasabb rendű, a csoda. Csak el kell zarándokolniuk hozzá.

Kétszer.

Jézus ezen a napon keresztelkedett meg a Jordánban. Nagy nap, fontos esemény, kinyilvánítod a világnak, ki vagy, és mi a szereped a világban. Itt a lehetőség előttünk.

Harmadszor.

Az Úr megjelenésének napjához kötik Jézus első csodatételét, amikor is a kánaáni mennyegzőn borrá változtatta a vizet. Ma este pediglen Radóból középpályás lesz.

Csak lazán

Rátérve a konkrétumokra, nyilván Dollár fog védeni, annyi dolga biztos nem lesz, mint a Benvenuto ellen. A védelem tengelyében újra Roma és Szék, egyből meg is lett a clean sheet, ahogy újra összeálltak, lehet folytatni. A bal szélre visszatér Theo, kelleni fog a lendülete. Dávidka kezd kicsit halványulni, reméljük, ma este ismét a bestia formáját hozza majd. A középpályánk elnök — Keszi, de azért Radóval nem életbiztosítás, szerencsére Lecce-szintű arcokat állítanak ki velük szemben. Elöl most Kastély, Kebab és Ribi fogja szórakoztatja a népeket, lesz itt móka és kacagás. A tutit viszont megint Raffaellótól várjuk, rajzold meg, faragd ki, pubi!

A gobbókról annyit kell tudni, hogy szarok és öregek. Akit bővebben érdekelnek, az biztos nagyon ráér. A vén fasz rinyagép Penaldót kell levennünk, de majd Szék leülteti, ne féljetek.

Gyertek majd, jó lesz!!!

Tipp: Milan 3-0 Juventus (KesziKesziKeszi)