Coppa Italia: Milan – Torino / Második felvonás

A meccsdömping közepett jön a legfeleslegesebb kupasorozat első fordulója számunkra, Dzsámpiéknak haza sem kellett menniük Milánóból, nyomunk ellenük megint egy kellemes kis lötyögést. Remélhetőleg újabb sima győzelemmel, de ha nem, szerintem nagy sokkot az sem fog senkinek okozni így, hogy vezetjük a bajnokságot.

A keretben nincs ott Kjaer, őt pihentetjük a Cagliari elleni hétvégi meccsre, és szerencsére elvileg Keszi is kap végre egy offos meccset, a legelső várható kezdők még őt írták a középpályára, de ha valakit nem kéne kockáztatni ekkora folyamatos terhelésnél itt, az ő szerintem. A kapuban megcsodálhatjuk ismét Tatarusanut, középhátvédben a (szerencsére) rég nem látott Musacchiot, a középpályán összeáll egy Calabria-Tonali duó, a támadó négyes pedig marad az előző meccsen kezdő kvartett, leginkább azért, mert ott mást nem is nagyon lehetne betenni most, Leao meg úgyis kisárgázta magát a következő bajnokiról, szóval ő valószínűleg végig fogja nyomni ezt a meccset. Ibra pedig kapni fog majd felhozó jelleggel valamennyi időt a második félidőben. Ha nagyon ég a ház, akkor be lehet majd dobni Theot, Kebabot és Keszit, ha meg simán vezetünk, van egy pár primaverás srác, akik debütálhatnak. KisMaldini amúgy hiányzik, olyat olvastam, hogy eltiltás miatt, amit még tavaly a Coppa Italia Primaverában szedett össze. A várható kezdő tehát: Tatarusanu – Kalulu, Musacchio, Romagnoli, Dalot – Calabria, Tonali – Castillejo, Brahim Diaz, Hauge – Leao.

Szóval a lényeg, hogy Pioli sem veszi ezt véresen komolyan, aztán ez ellen a Torino ellen talán ennyi is elég lesz. Forza!