Rügyeznek a fecskék, csivitelnek a pitypangok # Milan v Napoli

Cimborák, szeszélyes tavaszi formánk a hasonlóan rapszodikusan teljesítő FKF-legénységgel karambolozik majd vasárnap este. Sokan sokfélét mondanak, most akkor talpra álltunk, vagy nem álltunk talpra, van hullámvölgy vagy nincs hullámvölgy, én azt mondom, az elmúlt 2 hónap segített újra megtanulnunk minden kis sikernek örülni, elkerülve azt a fajta túlzott magabiztosságot, amit egy hosszú nyerő széria okozhat. Szóval, most nem nagy a pofánk, plusz nem mi leszünk a legüdébb Szilvia vécépapír a hétközi fáradalmak, meg a sérülések miatt sem. Mindegy, a Napoli ettől még nem lesz félelmetes ellenfél, ütni kéne őket, annál is inkább, mert egy győzelemmel be nem látható távolságra kerülnénk tőlük a véghajrá előtt. Hajtás után rövidezünk.

Stef sokat nem tud agyalni a kezdőn

Kezd tele lenni a sérültek listája újfent, az összetoldozott-foldozott kezdő kiállítása után már szinte nem is marad olyan játékos, aki érdemben lendíteni tudna a dolgokon, ha égne a ház. Ez egy ilyen szezon, szerencsére Stef jól kezeli az embereit, ő elmondja, hogy így is kiváló minőségű futballistákból válogathat, akikben maximálisan megbízik, rajta nem múlik semmi, azt hiszem. És azért az valahol szép, hogy ha még egy kifejezetten gány MU ellen is, de basszus, akkor is jó hírét vittük az A-nak, igen, mi voltunk azok, akik valami csapatként értelmezhetőt le tudtak tenni az asztalra. Persze nem egészséges a heti 2, és ha így folytatjuk, akkor óhatatlanul kifingás lesz a vége, de akkor is, ez arról szól, hogy nyomni kell a gázt, amíg van alattunk pálya.

Kastély 100

És azért lesznek visszatérőink, Anti, Kebab és Theo újra bevethetők lesznek, cserébe Dávidka esett ki, reméljük csak erre a körre. Annyiban szerencsénk van a sorsolással, hogy a déliek stílusban igenis fekszenek nekünk, Gatta megpróbált összeeszkábálni egy pozitív, támadó szemléletű, firkás focit, ez többé-kevésbé össze is jött neki, és a szóösszetétel némi időrendiséget is kifejez, de ez már nem a mi gondunk. Ha hagyjuk egy kicsit, hogy megpróbáljanak kibontakozni, aztán kíméletlenül megkontrázzuk őket, mi bajunk lehet? Nem játszik tőlük Hamsik, egyedül Insigne lehet veszélyes.

Nyilván Dollár védi az árfolyamot, előtte Szék és Zsuzsi White duettezhet egy meggyőzőt. A jobb széle Daló, a másik jobb az meg Theo. Keszi egyre nagyobb Elnök, lassan a Bolygó Kapitánya is ő lesz, Tonhal meg hol kevésbé friss, hol pedig még annál is kevésbé, most mit mondjak. Elöl Széle helye stabil, Kebabtól jó lenne ismét valami, Radó pedig a meglepi dzsóker pubi. Akár ki is szoríthatja a 101. Milan-meccséért hajtó Kastélyt, aki inkább kiskutya, mint Milan-meccs, node legyen most ő a rangadót eldöntő hamispofa. Raffaelló meg néha jöjjön vissza lesről, a többi már bónusz. Amúgy többet gürizik a srác, mint amennyi fikát kap, csak ebben a keretben még így is szembetűnő, mennyivel gyengébb a mezőnymunkája a többiekéhez képest.

Mindegy, nyerjünk valahogy! Kis szerencsével már az elején mögéjük tudunk kerülni, onnantól meg sokkal könnyebb lesz. Vagy ha minden kötél szakad, akkor Singer papa beveti magát. Gyertek majd, igen tartalmas szórakozás lesz, FORZAAAA!!!!!!!!!

Tipp: Milan 3-0 Napoli (KesziKesziKeszi)