°31 Giornata: Milan-Genoa 2-1 – Hazai győzelem, napsütés, viva tavasz

Ezekre a dél körüli meccsekre kicsit nehézkes felpörögni. Sajnos a játékosoknak se nagyon sikerül. De még így is nyertünk, élvezd a cabriót, feel the sunshine!

Nagyon jó, hogy tele voltunk helyzetekkel az első félidőben, de nem ártana nagyobb hatékonysággal értékesíteni. Rebic gólja azért nagyot szólt. Tomori és Kalulu is viszonylag biztosabb védekezésben, de a technikán még bőven lehet csiszolni. Kivéve, hogy Tomori Destro góljánál még nagyon csúnyán le is maradt, amit a végén azért rendesen kompenzált a gólvonalas mentésével.

A másodikat is egy hatalmas ziccerrel indítottuk, de Rebicnek ez nem jött össze. Később volt még  egy nindzsa-kísérlete, de az inkább jól nézett ki, mintsem eredményes volt. Mandzukic viszont érkezett egy óra után csereként és az egyik szögletünk után úgy megzavarta Scamaccát, hogy ismét átvettük a vezetést. 2 Genoa szögletgól, 3 pont, továbbra is top4-ben vitézkedés. Tudunk élni. Azért a végén egy Donna-hibára majdnem nagyon csúnyán ráfizettünk, de előbb Kjaer, majd Tomori mentett a gólvonalon hatalmasat három másodpercen belül. Nagyon-nagyon kellett.

Kellemes szórakozást az Atalanta-Juve és Napoli-Inter meccsekhez. Vagy csak élvezzétek a jó időt, csekkoljátok az eredményt, hogy két, három vagy négy riválishoz képest zártuk pozitívban a fordulót. A szerdai Sassuolo elleni viszontdrukkolásra!