Igen, ez az # Milan v Genoa

Bajtársak, ez pont az, aminek kinéz. Idegenbeli győzelem után vegyes vágott alsóházi banda érkezik a San Siróba vasárnap délben. Jobb napjainkon össze is tudunk egy ilyenből ganajozni egy 96. perces döcit. És a Griffeknél tobzódnak nem kis ex-szeretőink: Zapimaci és Dexter. Meg ott van még retro köcsögarcnak Béranyu, nosztalgia bérgyilkosnak Pandev, te még tényleg létezel az A ligában bónuszpofának Strootman és Marchetti. Scamacca megmutathatja, micsoda lappangó szupertehetség, Perinből pedig sztárt csinálunk. Hajtás után filléres beharang.

Nálunk is vannak mindenféle hírek, Ibra eltiltott, köszi, jó kör volt. Mindegy. Fekete Zsuzsi viszont lemondott a márciusi fizujáról, ha jól tudom, az is szép. Lényeg a lényeg, amíg Dollár a portán, ne féljetek. Előtte Fehér Zsuzsi meg Szék adja a társaságot Dexteréknek, nyomják már el, de úgyis leszopat, tudom. Bal szélen Teofil, jobbon Daló. Keszi, Bence, kérdés? Előttük a Széle-Kebab-Riby trió olvadhat be a Forma 1 durozsolásába. Rafaelló, most mutasd meg, legalább egy béna Sportszelet reklámot kiadhatna. Na mindegy.

Jó lesz majd, gyertek, forzázzuk ki a maximumot, legyen az nevetséges döntetlen, szűk vendég vagy hazai is, teljesen valószerűtlen és esetleges módon. Szerencsére Calvarese lesz a málinkó, ebben a szezonban már befújt nekünk 96 darab tökéletesen indokolatlan tizit, hátha ma akar jubilálni!!!

Tipp: Milan 4-4 Genoa (KesziKesziKesziKeszi)

Forzaaaa!!!!