°36 Giornata: Torino – Milan / Közel a cél

Megcsináltuk vasárnap a váratlant, így pedig a BL remény ismét visszatért, igen erősen ráadásul. Két meccset kell nyerni a hátralévő háromból, és akkor egész biztosan visszatérünk az elitbe, saját kezünkben van tehát a sorsunk. Elsőként maradunk Torinoban, lehet tehát a bivalyerős idegenbeli mérleget (és rekordot) még tovább szépíteni, egyúttal egy nagyon komoly lépést tenni a cél érdekében.

Vezéráldozattal járt a vasárnapi győzelem, Ibra kidőlt a szezon hátralévő részére, de hozzá vagyunk már szokva a nélküle történő játékhoz, kellemetlen a dolog, lendületből így is be kell húzni ezt a következő két meccset. Talán még rosszabb hír azonban, hogy Széle kisárgázta magát, így pedig igen, kitaláltátok, a jó öreg Kastély kerülhet be a kezdőbe és boldogíthat minket újabb minium 60 percig. Na, valahogy ezt is túl kell élni, nem szükséges már sokáig néznünk őt valószínűleg. Brahim Díaz a jó teljesítménye és gólja után bent ragadhat a kezdőben, ebben az esetben marad a Juve elleni formáció Kebabbal a szélen, és Ibra helyett Ribivel ékként. A másik opció pedig az, hogy Leao jön a balszélre, Kebab vissza 10-esbe, Díaz pedig a pardra kerül, meglátjuk mit főz ki Pioli, a vasárnapi nagy húzása után nincs okunk kételkedni a kezdőjében, akármi is legyen majd az.

Nem lesz könnyű meccs, a Torino egyelőre még menekül a kiesés ellen, de jelenleg már 4 pontra vannak a 18. helytől és még egy meccsel kevesebbet is játszottak, szóval talán valamennyire biztonságban érezhetik magukat. Reméljük legalábbis, hogy nem fognak meghalni a pályán, ha már segíthetnek nekünk megszívatni a második számú torinói gárdát. A teljesítményük mindenesetre sokkal jobb, mióta Nicola leváltotta Dzsámpit a padon, micsoda meglepetés ugye, ki láthatta volna ezt előre. Utoljára amúgy ellenük is jó régen, 2012-ben nyertünk idegenben, de szeretjük ezeket a sorozatokat idén megszakítani, úgyhogy most se legyen másképp, én azt mondom.

Forza, kezdés 20:45-kor, gyertek kommentelni, különösen mert a Digi nem közvetíti, szóval most mindenki kénytelen lesz streamről nézni, nem lesz spoilerezés, amikor Keszi bevágja 40-ről!