Bikaviadal # Torino v Milan

Elvtársak, előttünk egy izgalmas utazás a festői Túrkeve városába, vár ránk egy nagyszerű mérkőzés egy újabb klasszikus jugoszláv gárda ellenében. Vendéglátóink általános gány formának örvendenek, vannak fontos hiányzóik, 7 fordulóval a vége előtt már eldőlt, hogy a csámpjonsztől a konfettiligán át egészen a B-ig sehová sem tudnak már odaérni: minden adott egy tökéletes Milan-élményhez, azt gondolom. Gólt tőlük bajnokin nem kaptunk mostanában, sőt, az egy évvel ezelőtti 7-0-ás dózerolás örökké szívünkben él, legyen neki könnyű a föld. Egy Antal-triplát adnék, ja, azt nagyon!!! Hajtás után elpakoljuk a szuszékba az ágyneműt.

 

Szóval, az valahogy úgy van, Pista bácsi szavait hevenyészve átfordítva, 20 méteren belül elfogy a tudomány. Hiába az összes erőlködés, ziccerig nem tudjuk vinni a dolgot. Van sok helyzetfélénk, a múltkor Szinyó bácsiék (JOBBULÁST!!!) ellen valami 33 lövésig sikerült jutni, persze ebben aztán minden is benne lehetett. Sosem voltam érte oda, de van ez az xgé, is igen, valami 1.84-re jött ki, ami annyira nem szerencsés, mert rávilágít, hogy helyzetecskékből kellett volna összehozni a gólt, ez pedig nem megy mindig. A tankjainkat blokkolják, a balszárnnyal bírkóznak egy nagyot és sűrűn imádkoznak, a fellépő középpályások útját állják, a jobbszárnyunkat meg, hmmm, nekik töltenek egy pohár vizet, és nagyjából meg is van a pont. Ezen még két ilyen meccsünk lesz, én inkább nézném a srácokat a Cocc meg a Dózsa ellen, ez az egri vár ostroma Chapter 165 sajnos nettó agyfasz.

Megy a sakkozás, mi legyen, ha treq és jobbszellő posztokon ergya vagy, akkor az lehet, hogy túl nagy előny az útkaparóknak. Ribi van mondva, őt adnám, nála csak és mindössze, tényleg semmi egyéb más nem kell, minthogy átkattanjon a kapcsoló, és onnantól hallgatni fognak a bárányok. Szélét mondják még, de ő szerintem tanuljon meg biciklizni, és segítsen Messinek. Kastélyt kevesebbet mondják, pedig őt is nagyon adnám, egyrészt ez már az a szint, másrészt még mindig ő az, aki egyvéegyben képes megverni az emberét, láttunk már tőle értelmes centerezést, életképes átlövést, szóval egy demo szélsőjátékra azért nyomokban alkalmas.

Tízesnek Keszi van mondva, akár be is jöhet, akár úgy is, hogy Brahmakacsa cserének jön helyette, és majd akkor. Vagy Radó, mert Radó mindig mindenhol is bevethető.

A többi poszton sok érdekesség nem várható, Urbán kiesésével csökken a színezési lehetőségek száma. Nyilván Miklós lehoz egy újabb tiszta lepedőt, Zsuzsa és Anulu, minden fasza, de most már elöl is verjetek be egyet, mert félő, hogy másképp nem fog menni. Theo ismét bevetheti magát a tavaszi mezei munkálatokba. Tonhaltól és Bencétől tényleg csak egy tökéletes átlövést szeretnék kérni. Rafa, hajrá, Zsír hajrá!!!

Belotti ne legyen ribanc, a sors pedig ne ostorozzon Che Guevarával vagy Bodegával, és akkor meglesz!!!

Időhúzó cserének Fajszot és Balogh-Tóthot szeretném kérni.

Torino 0-1 Milan (Kastély sportszárral a 94. percben)

A forzázókórust várjuk majd, lesz mit!!!