Pénz az ablakban # Milan v Genoa

Csak el ne vigye a róka. Ha már a Nyuszit ünnepeljük. Bár egy kissé beleragadtunk a bejglibe. A griff is csak egy madár, tele van velük az arborétum. Madarat tolláról, embert barátjáról – haj-haj amikor még az átkosban mekkora de mekkora cimborák voltunk Preci Józsival, mindig volt egy vagon közös tulajdonú alapanyagunk. No de most már ők is idegen tollakkal ékeskednek, jenkik itt is, ott is, emberek. Usánkából is visszadigózunk – Tiszta „A keresztapa”. Paradicsomszósz fulladásig, az agyvelők is fröcskölnek fel s alá, fel s alá – vacsora közben viszont nem beszélünk üzleti ügyekről. Hajtás, kimerevített állóképek, szenvedés, izzadságszag és véres könnyek.

 

Csak az van, ami eddig is volt, csak az fog fájni, ami eddig is fájt. De a griffek feladófélben, szárnyaszegve, de még nem fogadták el, hogy mehetnek a Hamburg mellé a Bundesliga 2-be. Nemrég csúnyán kiporolták őket a bagós koalapásztor fiai, előzőleg a veronai hentesek mérték ki őket. A torinói bányászokat mondjuk pont verték – tudja ezt követni valaki? Sok labdát szereznek, és tökéletesen semmit sem tudnak vele kezdeni. Hmmm, ez melyik csapat is? Na jó, ez nem volt szép. A fritz maestro vakarózhat, de sokat nem tud ezen csavarni – Ekuban be vagy ki, hát nem tökéletesen mindegy? Meg persze Destro is be, büntessen, ha tud!!! És még mindig ott van az átkosban sokat kergetett kroátó, ő is ex már szinte. Sok varia nálunk sincs, honnan s mégis miből??! Be lehetne tenni Antalt egy félidőre. Kockával dobni, és ahogy esik, Radó ott puffan. Vagy vicceljünk egyet KisPállal. De nem mosol bugyit, hogy tiszta legyél az Akropoliszra. Vagy Balogh, és aki felismeri, az nyer egy Polski Fiatot? Ehhh, valóban nincs már több móka. De nagyon pörögnek a pizzák így nagypénteken, sűrű fillér, ritka forint!!!

Legyen csúnya, de forgassuk meg őket legalább egyszer!!! Ha Zsír van, már csak kenyér kellene! Nagy kár, hogy fehérorosz és már visszavonult!!! Hagyj ma, lesz holnap. Hagyma lesz holnap!!!

Milan 1-0 Genoa (Keszi)

Tisztelgősen meg sarabolva.

Kummantolók, jertek-jertek, ma még hangosabban kell forzázni!!!