°34 Giornata: Lazio – Milan / Rómában otthon

Római rangadóval futunk neki az utolsó 5 körnek, itt most aztán minden egyértelmű közhelyet leírhatnék, “döntőként kell kezelni minden meccset”, “csak magunkra kell koncentrálni”, “a lehető legjobb teljesítményt kell nyújtani és senki nem lehet csalódott”, “Kevin Constant a Milan történetének legjobb balhátvédje, szükségünk lenne rá most is”, de ezek mind feleslegesek, úgyis tudjátok ti is. Teher azt gondolom már sokkal kevesebb van a csapaton, nem a mi kezünkben van a dolog, nem számítunk favoritnak egyáltalán, a BL helyhez meg már tényleg csak a matek kell. A Coccolinot helyrerakni persze mindig élmény, nyomjuk meg most is!

Százados lett!

Számomra nehéz lelkesen várni ezt a meccset, mert a bajnokság tegnap gyakorlatilag eldőlt. Az Inter lesimázta a papíron legnehezebb meccsét, nem tudom elképzelni, hogy innen nem darálják be a hátralévő ellenfeleiket, főleg hogy azok nem is túl erős csapatok. Mi meg biztosan fogunk még pontot bukni, még akkor is ezt mondom, ha egyébként szerintem elég jól fogjuk lehozni ezt az 5 nehéznek ígérkező meccset.

Úgyhogy ez van, bele kell állni még ebbe az utolsó 5 fordulóba, aztán rá kell fordulni a nyárra, reménykedve a komoly erősítésekben.

Ami pedig a mostani meccset illeti, sajnos Bennacer lesérült, ő szerintem a szezon második felében a csapat legjobb játékosa volt Leao/Tomori mellett, úgyhogy hiányozni fog nagyon. Tonali mellett a fejben már Katalóniában lévő Kessié fog kezdeni, így pedig Brahim előtt is újra nyitva az út, sokat nem várunk tőle, lepjen meg. A többiek maradnak, ahogy szoktak, a padról Ibra és Rebic bevethető lesz újra, na már utóbbi akkor, ha nem akar sérülést szimulálni meccs közben, ezt sem lehet kizárni, ha igazak a hírek.

A Lazio ellen jól szokott menni nekünk, idén mindkét meccsen hatalmas különbség volt a két csapat között, ezt azért most nem várnám. A támadósoruk Serie A szinten jó, ahogy tudjuk, szóval fel kell javulni a keddi védekezéshez képest. Hátul viszont katasztrofálisak, azt az 1 gólt most is be tudjuk majd gyötörni valahogy, reszkessenek csak. Az Olimpicoban amúgy elvileg több Milan szurkoló várható, mint laziale, jó lesz ez, gyertek majd ti is!

Tipp:

Lazio – Milan 0-1 (Penmobile öngól)