Az utolsó délszláv háború # Verona v Milan

Bajtársak, napra pontosan 11 éve az Olimpicóban kiharcolt 0-0-ával megnyertük a bajnokságot. Holnap este pedig tehetünk egy óriási lépést a következő scudettónkért. A feladat nem egyszerű, de nem is lesz nehezebb, mint az elmúlt hetekben. Nincs olyan ellenfél, akit fölényesen le tudnánk győzni, mindenkivel élet-halál harcot vívunk, és mindenkit le is nyomunk, valahogy. A jugoszláv kontingenssel mindig megszenvedünk, ősszel lendületből megcsaptuk őket, most tavasszal viszont eddig egy impotens 0-0-ra (Bologna) és egy szánalmas 0-0-ra futotta (Torino). A srácok azon vannak, hogy megtörjék a sormintát. Stef szerint koncentráltak és magabiztosak, nem pedig idegesek vagy túlcsordultak. Hajtás után forzázzuk ki ezt is!!!

A Verona egy kellemetlen, masszív középcsapat, agresszív, fizikális harcmodorral, több, ligaszinten jó vagy kiemelkedő arccal. Legutóbb épp a kuzinoktól kaptak ki, és ez nem ma volt. Az, hogy már nincs sok esélyük európai vizekre érni, az egy dolog, eddig sem ez hajtotta őket. Mehetnek a pontrekordjukért, a Bentegodi teltházas lesz, a Chievo megszűnésével övék az egész város, amikor a listavezetőt fogadják: elég lesz ez motivációnak bőven. Az első félidő jó eséllyel az övék lesz, ha sikerül megfogni őket, akkor talán még könnyebben be is darálhatóak, mint az előző ellenfeleink. Nem lesz fáklyásmenet, itt is kutyakőkeményen bele kell álljunk, különben eltángálnak. A mienk az szerencsére nem olyan csapat. Stef pedig figyel arra, hogy ne essünk át a ló másik oldalára, ne forduljon a dolog zrínyizésbe. Azért bőven elviselhető lenne, ha most nem a hajrában zúznánk le őket, de ez nem választás vagy óhaj kérdése.

A kezdőt illetően sok érdekességre nem számítunk, Miki tartsa zárva a reteszt, Zsuzsi vagy Anulu mostmár stukkoljon be valamit, Theo legyen állat, Dávid pedig Góliát. Bence-Tonhal belső középpálya <3. Rafa csillogjon, Keszi meg Messi mutasson fel valami érdemlegest. Zsír meg a nagy meccsek embere, de nyugodtan tehet kivételt.

Verona 0-1 Milan (Antal)

Gyertek, kopácsoljuk össze ezt is!!!

FORZA MILAN!!!