Nyomokban zellerszárat, derítetlen tejsavósport és antilopspermát tartalmaz # Atalanta v Milan

Pajtások, rég volt már ilyen: augusztus közepére már lényegében lezárult a mercato, összeállt a csapat, alig vannak sérültek, bajnoki címvédőként utazunk a korábbi mumus Atalantához. Erősen tolerálható állapot. Na jó, esetleg beesik még egyméter kilencven lédig verőnéger az adott napi árfolyamon, meg Kalitka elmegy kölcsönbe a Sampba tanulni a helyi Mágustól, de ennyi. A vendéglátók felett 3 meccses győzelmi sorozatot tartunk nyilván, a még az átkosban minket folyamatosan leckéztető meg oltogató Gasperini mester is azt nyilatkozta a meccs apropóján, hogy a Milan a modell a pályán és a pályán kívül is, mi kell még? Hajtás után álom alapítási.

Ide nézzetek

Szóval, kezdjük talán a hazaiakkal, mert nálunk most úgy sincs sok érdekes. Szóval az úgy van, hogy az előző szezonban eléggé leeresztettek a végén, melynek köszönhetően még a Konfúciusz Ligába sem fértek be. A nyáron magukhoz képest azért bele is húztak, elhozták a Salernótól Edersont 21 millióért, Lookmant a Lipcséből 9-ért, meg Soppyt az Udinéből ugyanennyiért, úgy, hogy az Angliába bagóért elpasszolt Freuleren meg a Monzába kikölcsönzött Pessinán kívül komoly távozójuk nem volt. Még. Mert azt híresztelik, bármennyire is atom a Málnás Vodka balosa, 6 gól az kutyaszar — majdnem ezt mondta az öreg Gasp — szóval most megy a matek valami Malinovszkij-Cengiz Ünder cserén a Marseille-jel, micsoda nevek. De azért annyira ne féltsük őket, még mindig nagyon jók a fiatal tehetségek időben történő felkutatásában, a kezdőbe kukorékolt 21 éves bekkért, Caleb Okoliért még 7 éve fizettek 3 k-t a Vicenzának, aztán most tessék, előnyt élvez a mesternél a leejtett bundáskenyér Demiral előtt. Rendben is van ez az egész, úgy tűnik, végre tényleg a helyére kerül ez a banda is, és nagyon szimpatikusan, fiatalosan és költséghatékonyan feszíthet a középmezőny legelején.

Törjetek kerékbe, de én nem ismerem fel

Amint az fentebb mondva volt, mifelénk szép csendesen mennek előre a dolgok, a nincs semmi is lehet jó hír. Az persze kellemetlen, hogy Radó lesántult, de hát az isteni Sandro Tonali meg pont visszatér, talán meg fogja tudni ugrani a feladatot. Ibrán kívül a másik bosnyák az egyetlen sérültünk egyébként, ezért a 18 éves, de máris olasz bajnok Lazetic oda sem fér a padra sem. Mik vannak. A kapuban persze nincs kérdés, és bár a román nemzet Sándora is bevethető, azért mégiscsak Mike Maignan fog védeni. Előttük a legjobb négyes, a tavaly a Napolival holtversenyben legkevesebb gólt kapó Dávid-Zsuzsa-Anulu-Theó kvartett néz szembe a bergamói rohamokkal. A belső középpálya baba — Bence meg Tonhal, a legjobbak. Ami a támadótriót illeti, Messi, a szállító, újra szerepet kaphat, ahogyan az augusztusban hagyományosan világbajnok Brahi’ is, mint ahogyan az ügyeletes alá nem író Rafael srác is a baloson. Előttük meg Horváth Antal fogja terrorizálni Tolóékat, de még Olivier Giroud is lehet ebből. Az új arcok egyelőre szépen várnak a sorukra, majd többgólos vezetésnél behozza őket István úr, hogy szokják az iramot. CDK-ra nyilván a legkíváncsibb mindenki, de ne feledjük el Aldit, Bodegát, vagy éppen Eredetet sem.

Két látványos, támadó szellemű focit játszó csapat találkozik, kipihenten, jó formában, de még az idény eleji koncentrációs szinten, ne lepődjünk meg, ha esnek majd a gólok szépen. Ott lesz a két emberevő, Muriel meg Zapata, a legjobb ex Pasa Kebab, nem lesz könnyű menet, de hát ilyet ne is várjunk itt. Azt mondom, menjünk ki, tegyük oda magunkat, játsszunk egy jó meccset, és akkor nagy gond ebből nem lehet. Erősebbek vagyunk egyénileg, és ami sokkal fontosabb, jobb csapat vagyunk, ennek most jönnie kellene. Gyertek majd este, forzázzuk ki ezt is együtt!!!

Tipp: Atalanta 3-6 Milan (Theó 70-ről szlalom, Theó tizenegyes, Antal kétszer 20 centiről, Olivier Giroud duplán lő)