°3 Giornata: Milan-Bologna – Derűre derű

A derűs Bl-sorsolás és a még annál is szórakoztatóbb tegnap esti Lazio-Inter után rajtunk a sor, hogy megmutassuk miből élünk. Forza kummantószekció!

Még szerencse, hogy lesz meccsünk is, ráadásul, ha minden jól megy, győztes. A játék továbbra is rendben, még akkor is, ha érződik a szezon eleji közhelyszótár. A bergamói x belefér, pláne, ha ma este tényleg nyerünk.

Erre pedig megvan minden esélyünk, a játék mellett a keret is majdnem teljesen fullos, csak Krunic és Ibra hiányzik. Cserében a védelem egyben, a Tonali-Bennacer páros nálam továbbra is nagyon-nagyon-nagyon magasan van. A támadó négyesben lehet váltás az első két meccshez képest. Első körben Leao. Neki nem ártana váltania és megközelítenie a tavaszi királykodást. Brahimra és Rebicre is ráfér a váltás, ugyanakkor itt a megoldás minden bizonnyal az lesz, hogy Brahim De Ketelaerévé, Rebic pedig Giroud-vá metamorfozál. A jobb szél akkora talány, hogy augurokra lesz szükségünk, hogy megtudjuk, a Megváltó vagy a bajuszhuszár kezd. A kiismerhetetlenség előnyei avagy hogyan kovácsoljunk előnyt a középszerűségből.

A Bologna továbbra is elég ergya. Arnautovic Unitedes transzfer sztorija óriási volt, így, hogy nem valósult meg, talán még annál is viccesebb. Támadóknál azért ott van még Barrow, aki tud kemény lenni és Sansone, aki tavaly megköszönte Radunak, mi meg neki. Szinyó még említésre méltó, jobbulást, gyógyulj meg!

Talán kezdő: Maignan, Calabria, Kalulu, Tomori, Theo, Tonali, Bennacer, Saelemaekers, De Ketelaere, Leao, Giroud

Tipp: Milan-Bologna 2-0 (Theo, Leao)