Békebeli gála # Milan 4-1 Monza

Pajtások, emlékezzünk meg néhány szóban a szombat esti fölényes győzelmünkről! Azt hiszem, most megkaptuk, amit szerettünk volna, azaz lazán, nagy különbséggel lenyomtunk egy kiscsapatot, végre nyugodtan hátradőlve élvezhettük a meccset. Több kulcsemberünk is pihenhetett, megúsztuk komoly sérülés nélkül, ez a lehető legjobb a mert össze se tudom számolni, hány meccsünk lesz a következő 3 hétben, de nagyon sok. És végre belőtte magát Eredet is, innentől hátha jobban bele tud simulni a csapat játékába. És persze Brahiminho-dupla, az első ráadásul félpályás szólógól Sanyi-asszisztból, ez azért előkarácsonynak is tekinthető. Hajtás után ne várjatok túl sok új gondolatot.

 

Hosszú a szezon, és van, amikor úgy esik, hogy az egyszeri blogger lemarad a meccsről, de azért pluszban még egyszer megkongatja a harangokat, pedig nincsen tűz sehol sem. Valamiért azt gondolja, hogy a fejében van a nagyszerű Google Foglio, aztán nagyot koppan. Egyébként nagyszerű dolog kora délután, ilyen 2-f3-kor kocsmába menni, sosem próbáltam még, de nagyon hangulatos már koraestére kellemesen becsiccsenteni, főleg ha mindez a nyelvtanulás érdekében történt, és generációkon átívelő barátságokat indít el. És ha eddig nem tudtál elég jó érvet mondani az egyszeri bolondgyereknek, miért ne igyon vodka-energiaitalt, akkor most megtanítják neki, hogy az tré, azt kokainnal kell. Vagy, ha szegény külföldi magyarul próbálkozik, akkor hogyan lesz egy pohár sörből három? Nem 3 pohár, hanem 3 korsó, és még a közönség is bizonygatja, hogy hármat kértél. Aljas. De létezik ennél csodálatosabb módja a szombat délután elütésének?

Az úgy volt, hogy írtam, aztán nem írt senki, aztán írt Grimi, hogy ő akkor úton. Persze előtte bejelentkezett Jessica Bulucz, hogy ezúttal is marad 2D-ben, arra ment még egy vodka, szóval volt honnan visszajönnöm a mérkőzésbe. Na, a körülményekhez képest megembereltem magam, és odaestem jó későn, a Livescore szerint 2-0 félidő, a kummantszekció viszont már Eredet debütgólját is kiforzázta. Az viszont teljesen lelohasztott, hogy senki ismerős a Score-ban, de még milanos se, és minden kivetítőn a tetves Csúzli megy. Dugó nem, ő maradt a képregényben. Sajnálom, Grimi, ne haragudj, vendégem vagy egy Dragon keserűre, ha legközelebb eljössz. Szóval tipli el, a Csúzli teljesen lelohasztott bennem minden harci vágyat, elsompolyogtam, és már egy macskagyros mögött olvastam végig a kummantokat. Vasárnap meg Miskolc és Barátság, nem pörgött a torrent, na.

Mit tegyek hozzá? Brahim óriási penge, szépen kipattintotta magát vállra meg a gyengébbik lábára. Nála csak Pista bácsi profibb, aki bevédi DeKameront, mondván, Brahi már 3. éve van itt, utóbbi viszont csak pár hónapja. Pénz és kutya ugatnak, tudjátok mit, igaza van! Rafa most csak a statisztikáknak termelt, nem kellett megváltania a világot. Sanyi már csak hagyománytiszteletből is engedett nekik egy szabadot, azt leszámítva egész sokat tesizett, szerintem rá is szóltak, hogy ne ugráljon annyit, mert leizzad, és megfázik a hidegben. Bence passzhatékonyság mutatóját meg nem hiszem el. Mit mondjak még? Eredet szépen megmutatta a koordinátarendszer középpontját.

Így állunk mink. Nem mondtam sokat, de hát Csirko mester 3-1-et tippelt, én 4-2-t, ha bárkinek bármi hiányzik, ki tudja legózni! Holnap Zagabria, itthonról. Lesz mit forzázni, gyertek majd!!!