Basszunk oda Londrában is!!! # Spurs v Milan

Pajtások, egyrészt Boldog Nőnapot, másrészt, szevasztok, Röfik, harmadrészt SÁLÁLÁLÁ.

London, BL-nyolcaddöntő visszavágó.

Az előny minimális, de nálunk van.

Amikor utoljára hasonló cipőben jártunk, akkor Allegri kirakatcsapata elhasalt Barcelonában. De ennek már 10 éve, az akkori nagy bajnokok közül már csak az akkor még fiatal titánok, mostmár aranylabdás világsztárok játszanak:

Fáraó -> AS Murinnyó

Prince -> Dárdai BVSC

Niang -> Ószeres, kéregető, lomis létforma

Bojan ->Vesszen Kobe

Daliás idők voltak ezek, de ma már más a stájsz.

Ha már így összefutott 3 kopasz talján edzőlegenda, akkor illik, hogy körbeadják egymásnak a faszkorbácsot. Stef szombat este átvette Italianótól nagy tisztelettel, ma pedig továbbadhatja Bundás Tóninak, aki majd jövőre visszadja a feladónak a Konfertelmes Ligában. Addig is a fejére telepített életnagyságú „PomPom és MirrMurr kandúr elutazott a holdbeli sztyeppékre” makett simogatásával vigasztalódhat.

Srácok, tiszteljétek már meg magatokat, meg talán minket is azzal, hogy elhoztok nekünk egy igazi topcsapatot egy éles ki-ki meccsre a San Siróba, legyen már egy kis nosztalgia élményünk. Ez a gedvás Szpörsz ahhoz nagyon kevés. Hajtás után tényleg csak röviden.

Ne féljetek, a szombat este a szombat estének szólt, a Dózsa a 12. helyről az év meccsét játszotta ellenünk, nekünk meg ezeket nem kell idén behúzni, legalábbis motivációs szempontból nem túl inspiráló ez a Serie A, ha minden másodikat hozod, akkor kb le se tudsz csúszni a BL-ről. Mindenki tudja, hogy egy halom zsét keresne a klub, ha tudnánk menni még egy kört, teljesen más lesz a motiváció, és ehhez mérten az összeszedettség-koncentráció-élesség mértéke is.

Stef, úgy fest, felkrampácsolja az új gálakezdőt, egyetlen helyen lehetne javítani rajta, ha Bence 100-as lenne, de így, hogy még 80-as sincs, nem fogja. Maradt tehát az isteni Radó. Visszatér a BL-be is Mike mester, ez pedig egy óriási fegyvertény lesz, szükség lehet a lábára is, de keményen.

A kiskakasoknál a kapus még mindig béta verziós lesz, Szárító a szervizbe lett küldve, visszatér viszont Höjbjerg, aki azt hiszem X éve roppant nagy tehetségnek volt kikiáltva, azt tessék, meg lehet nézni, hol kötött ki. 

Most hova ragozzam, főleg, hogy munkaidő van már egy órája, nyilván remegős lesz a leülés a sztrím elé, de hát ez már csak egy ilyen műfaj. Az elején valszeg jönni fognak, otthon erősebbek, mint idegenben, ki hitte volna. Viszont nem kell pofára esni az otthoni mérlegüktől, ősszel a Marseille-t pakolták el 2-0-ra, a Frankfurtot csak kínkeservesen (3-2), a Sporting meg ponttal távozott (1-1).

Egy szó mint száz, faszt nekik a böjti olajra, speciálisan Antonio részére, mi meg lobbantsuk fel a tavasz összes lángját, és masírozzunk be a nyolcba!!!

Tottenham 0-1 Milan (Brahim makkal)

Gyertek majd, nyomjuk a forzát innen is!!!