Mesterek, Tollra fel!

Ismeretlen művész alkotása a Római parton, fotózta engedély nélkül k. Nem tudom, mondjuk, hogy a fa meg lett-e kérdezve

Apák, bizonyára olvastátok, hogy Csirko mester szögre akasztotta a bakancsot, és ez bizony nem csak azért szomorú, mert itthagyott minket, hanem azért is, mert eddig sem voltunk egy nagylétszámú szerkesztőség — 3 fő — na ebből sikerült lesorvadni két főre, ami már annyira kevés, hogy el kéne rajta gondolkodni, hogyan vigyük tovább a boltot, a szokásos elé-mögé formátum nem tűnik tarthatónak. Épp ezért, szeretnénk feltölteni az egységet friss erőkkel. Hajtás után írunk egy pár szót, hogy s miért lenne ez óriási buli 2-3 jobb tollú figurának — szerencsére itt mindenki az.

Az előző komája

krasnaja

Óriási dolog blogolni. 10 év alatt nagyon sok minden meg tud történni, de a Diavoli mindig ott volt, és csak nagyon nagyon nagyon ritkán, ha egyáltalán volt olyan, hogy na, ez most nem esik jól. Sokkal jellemzőbb, hogy egy alap jó hangulaton egy kellemes kis posztírás csak dobni tud még egy kicsit, vagy ne adj Isten egy foscsi helyzetben egy oázist tud jelenteni. Persze ehhez kell egy adag grafománia — de nem nélkülözhetetlen — meg egyfajta rugalmasság. Merthogy az ember sokfelé jár és sok mindent csinál, de egy posztot be lehet pötyögni mobilról is, épp leereszkedve a hegyről, a kocsiban fagyoskodva, de épp akkor is, amikor egy jobbféltekés rajzkurzus szünetében mindenki azzal van elfoglalva, hogy nem lehet elhagyni az objektumot, mert itt van Ferenc pápa. Szóval, igen, a poszt az kell, a posztra igény van, senki sem akarja az Udinese öfi alatt forzázni a Bari elleni nyögvenyelést, és ez akkor is igaz, ha az előbbi magas szakmai igénnyel készült, az utóbbi meg ötperces gányolás. Amire szükség van, hogy vállald fel a stílusod — mindenkinek van, max rejtegetjük — meg, hogy tartsd, amit vállaltál. Mert bár még mindig lepusztult, igen, ha megfigyeltétek, nagyon ritkán, 1-2-szer fordul elő, hogy elmaradunk meccsposzttal. Ez a blog egy nagyon jó blog, már nem csak posztok vannak meg kummantok, hanem egy közösség, meccsnézésekkel, akár online, akár kocsmai, akár helyszíni, és még egyszer hegyet is másztunk, haha! Szóval, ha van kedvetek, felülnétek a hullámra, írjatok! A címünk még mindig diavoli.blog@gmail.com. Nagyon szeretném, ha fel tudnánk menni 4-5 főre — várom a fejleményeket!!!

Harkness

Nehéz hozzátenni a mester fenti szavaihoz, főleg, hogy ő sokkal régebb óta is űzi az ipart, szóval csak bólogatni tudok. Azt gondolom, hogy bár manapság a blogok nem épp a közösségépítés legjobb/legnépszerűbb formái, nálunk baromi jól működik ez a dolog. Nagy részben köszönhető ez a nagyszerű banter éra éveknek, ahol hála a megannyi mémnek köszönhetően szépen össze tudott kovácsolódni a kummantszekció, aztán ahogy a covid után hirtelen valahogy jók lettünk, az is nagyon szépen vitte tovább a dolgokat, az egészet meg megkoronázta a Sassuolo elleni közös szurkolás, ahol végre személyesen is találkozhattunk. A tavalyi év meg nem úgy sikerült a pályán, ahogy terveztük, de ezeket a meccsnézéseket szépen maxoltuk, most a gyors számításom szerint úgy 9-10 alkalmat hoztunk össze, ami igen király, többnyire viszonylag jól is szerepelt a csapat ezeken. Számos pillanatot ki tudnék emelni amúgy, de a kedvenc egyértelműen az, amikor Rafa végigvitte a teljes Napolin mi meg csak ordítottunk ugrálás közben.

A másik fontos dolog meg az, hogy baromi jó ide minőségi posztot írni, mert mindig nagyon hálás a fogadtatás – ezért is lenne faszaság, ha lennénk még többen szerkesztők, és több ilyen születhetne a néha csak alapvetőbb beharangok-összefoglalók mellett. Ahogy tudjátok túl komolyan nem vesszük magunkat, szóval itt nem fog senkit összenyomni a teher úgy, mint CDK-t. A fenti mailre várjuk az érdeklődést, aztán egyeztetünk Moncadával és Furlanival, hogy kit és mennyiért kéne igazolni, ahogy k kolléga írta, van lyukas pozíció bőven!