8. Giornata Genoa:Milan/ Gilardino visszatér!

Elérkezett a várva várt nap. Végre Gilardino visszatér. Rá is fér, az erősítés a védelemre mostanában nem muzsikál valami jól. Vagy nem is védő volt anno Alberto? Fene se tudja, ezt már követni klasszisok legendák mindenhol.

Ami viszont biztos az az, hogy Gilardino Legend vs Ac Milan. Legalábbis remélem. Alberto pedig segítségül hívta a legvitézebb harcosait, akikkel anno a Don-kanyarban teljesített szolgálatot. Nevezetesen itt lesz az Izlandi Ronaldo maga a nagy Gudmundsson aki pár hete szinte egymaga rendezte le  ass Mourinhot és csapatait. Persze ez még nekünk is sikerült így nem jelent semmit.  Szintén jelen lesz az Olasz válogatott új csillaga Retegui is. Aki annyira fényesen ragyog, hogy Spalletti már be sem hívta. Viszont cserébe rendesen kibabráltak az Olaszok az Argentinokkal nem tudni ki lesz így képes Messit pótolni. Ha már Messi egy kísértetiesen hasonló szélső lehet még Gilardino nagy fegyvere csak hát nem úgy Junior mint a másik meglátjuk.  Ami a pálya közepét illeti itt már tényleg nem lesz tréfa. Itt olyan óriási klasszisok osztogatnak és szűrnek, mint Strootman és Badelj. Na persze nem ellenünk, mert éppen sérültek. De az is lehet, hogy nem estére ez is kiderül. Viszont ha a fent említett két úriember nem. Akkor mégis ki? Teszitek, fel a kérdést remélem.  Na, majd most megmondom Frendrup legyen is ő bárki illetve Malinovszkij mint Ukrán különítmény. A védelemre kár is szót fecsérelni mióta nincs Perin nem tudnak ezek ott hátul semmit sem.   

Nézzük is meg gyorsan vajon Pioli mivel készül mára.  Van rá esély, hogy csatárként nem Giroud fog kezdeni, akinek a mozgása és labdái annyira kiszámíthatatlanok mostanában, hogy még a saját csapatársai sem mindig tudják lekövetni. Ha Giroud nem akkor viszont Okafor igen.  Baloldalon érkezhet MC Hanyag a jobbon pedig Függetlenség napja. Vagy pedig Okaka-Csuka. Középen Fehér Lótusz sérült így lehet, hogy megint kezdőben fog szerepet kapni Mr Lidl mellette a Holland gól gyáros szerepe megkérdőjelezhetetlen. Viszont a harmadik hely még kiadó megy is a versenyfutás érte Pobega és Ghána új csillaga között.  A védelem a szokásos lehet Fikayo illetve Csao középen a széleken pedig TGV zakatolhat valamint az idősebb Calabria. A kapuban természetesen mindenki kedvenc kapusa. Nem Tatarusanu a másik. 

Egyébként harmadszorra kellett újra kezdenem a poszt megírását. Képzelhetitek milyen volt az első kettő. Puszi pá. Este tali nem elfelejteni 20:45-kor kezdés.  Aki nem jelenik, meg azt át fogjuk műteni ne, akarjatok kiszúrni magatokkal.

Tipp. 1-3 (Gilardino) (Reijnders,Reijnders,Reijnders)