Összecsórt pfontok # Genoa 0-1 Milan

Jó estét, elvtársak, összefoglalóra föl, a betyár hétszentségit neki!!!

8 forduló után az AC Milan csapata vezeti a Serie A tabelláját, hasonló jóság utoljára 2022. május 22-én fordult elő, akkor a piros-fekete gárda megnyerte magát a scudettót is. Mosolyúr a sötét oldalról már lát valamit, legyen már igaza csórinak, a kutya mindenit!!! (Igazából rendes srác, lehetne Milán-drukker is!!!)

Úgy néz ki, ez is lehet egy olyan szezon, amikor van egy csapat, amelyik játéktudás alapján kimagaslik a mezőnyből, és van egy másik, amely mindegyiknél többre képes.

Hajtás után egy kis erőszakszex, Scooby Doo-s álruhás leleplezések, fasz tudja még mi. A nagy dolog az tegnap este volt, tőlem csodát ne várjatok!!!

Ez most olyan lesz, hogy kiszedjük a kulcsszereplőket, és írunk róluk pár szót.

Gyokovics hőtérképe (kattintásra nyagyobbodik)

Milla Jovovics, aki nem érkezett meg a forgatásra

Kezdjünk ezzel a derék jugoszláv állampolgárral! Mindenki tudja, hogy milyen körülmények között engedte el a Dózsa — ez nagyjából annyit jelent, hogy egyétek, mi nem tudunk vele mit kezdeni. Eddig nekünk sem ment nagyon. Na de miért is? És akkor most képzeljétek ide azt a politikailag nem korrekt gifet. Hát nyilván azért, mert poszton kívül játszatjuk szegényt!!! A csávó egy KAPUS!!! A töketlen, dilettáns Pióca — róla még lesz szó — persze képtelen felismerni a tévedését. Pedig, ha be lenne állítva a kapuba, és ugyanúgy nem találkozna a labdával, akkor képtelenül nagy sztár lenne belőle. Így vagy úgy. A válogatott szünet után közelebb kerülünk az igazsághoz.

Колено, azaz tyérgy. Marhahús tartalmú kutyaeledel.

Varázslatos Miklós, a ketrecharcos

Az egy dolog, hogy a csávó egy zseniális kapus, érti, sőt nagyon és talán a jelenlegi mezőnyben a legjobban érti a szakmáját — ez önmagában is egy hatalmas dolog, hogy egy ekkora szaktekintély a mi gárdánkat erősíti. Az viszont már egy egészen másik történet, 1-0-ás vezetésnél a lefújás előtt fél perccel, hogy nem ledermedve, elmacskásodott lábakkal, „jól van most már fújd le ezt a botrányosan unalmas szart” életérzéssel áhította a megváltó hármas sípszót, ehelyett bb-i vérbő nemződüh által elöntve rontott ki a ketrecéből, és József Attilát megidézve —„Tiszta szívvel betöröm Ekuban kobakját, ha kell, embert is ölök.” — verte ki ezeréves hazánk véráztatta földjeiről a betörő csordákat. Na ugyan szépen megvédte Mária országát, és bár célját elérte, és hála a Jóistennek nem okozott sérülést, a hágai törvényszék ezért el fogja meszelni. Mindegy. A lényeg a lényeg, ahol ekkora harcosok tanyáznak, azokat nem éri meg basztatni. Miklós, óriási vagy még mindig!!!

Ma én főztem vacsorát, csak az Ő tiszteletére

Zsíros, aki nagyobb mém lesz, mint Ibra

A rész, amikor elfogynak a szavak. Talán nézzétek meg flagstaff kolléga pályaművét az esetről, jeles festőművészünket, a mi Da Vincinket meg kell ihletni rendesen, az ő ingerköszöbét nem éri el holmi Theo-féle biszem-baszom félpályás szólógól. A csávó a legnagyobb király. Ugye arról van szó, hogy kilencesben nem ment neki mostanában, sokan már a padon látták legszívesebben, ha egyáltalán. Ő viszont, ahelyett, hogy elbizonytalanodott volna, megingathatatlan hittel és önérzettel zúzott előre a genoai éccakában, és amikor még Mick sem hitte el, hogy el kell hagynia a pályát, ő odament, „szia Uram jó a kesztyűd, te vagy Zeusz, megteremtetted a világot, most pihenj meg, és én szétbaszok mindenkit” jelleggel tudtára adta a titánnak, hogy nem egyedül tartja az eget, köpött két hegyeset, beállt a kapuba, és bárhogy is cigánykodtak a szerényebb tálentumokkal otthagyott hazaiak — a később szintén kiküldött hazai kapus besült tippjéra a sorfalt alatt akarta elbelsőzni a hosszúra a kutyaevő, tizennyolc méterről egészen kivitelezhetőnek tűnő vállalkozás, sunyi módon arra bazírozva, hogy az Isten ostora csak surrogtatni tud, elvetődni viszont nem (második közbevetésként hadd jegyezzem meg, hogy az egyébként meccsek óta kiválóan játszó Zsuzsi bácsi sarka segített ki minket, neki is járna bekezdés, de ő most nem akkora VIP) — nem tudtak túljárni az eszén. Az a kivetődés meg labdaelütés meg Feszty-körképen lesz megörökítve az új stadion előtt, ha majd egyszer kész lesz. Az a becsukott szem, az a kinyúló kar, az a halált megvető bátorsággal előrevetődő világ valaha volt legszebb férfi felsőtestje — mindez egy újabb fényes fejezet dicsőséges klubunk diadalmas történetében.

Stefano Pioli napra pontosan négy éve a Milan edzője.

A modern klubtörténetben nem sokasodnak a hasonló rekordok, és teljesen normális, hogy sokan a fejét követelik. Ancelotti 8 évig ült a padunkon, álmodj nagyot, Maestro, előre 😉