11. Giornata Milan:Udinese/ Nyerni kéne

Kezdetét veszi a picit könnyebb sorsolás. Rögtön érkezik is az Udinese akik elképesztően pazar formában vannak. Talán még nálunk is jobban dübörög arrafelé az AC/DC az utolsó öt meccsből öt döntetlen. Valamint hét közben sikerült a kupából is kiesniük Lapadula révén mindenhol jelen vagyunk egy kicsit. Megsüvegelendő teljesítmény ennek fényében pedig el is foglalják a jól megérdemelt 17 helyet. Hát mi ez, ha nem ideális ellenfél?

Amit biztosan el lehet róluk mondani az az, hogy Di Natale már valószínű nem lesz. Persze meglepetések mindig lehetnek. Aki viszont valószínű lesz az Samardzic rá kell majd némi figyelmet fordítani. Deulofeu még mindig sérült így az ő góljától most kevésbé kell majd tartani.  Érdemes még megemlékezni a védelem bal oldalán tevékenykedő Pérez személyéről is reméljük sok dolga lesz most és kis hatékonysággal fogja tudni megoldani azokat.

Voltak még érdekes dolgok errefelé. Mint például a kispadon gyengélkedő Sottilt kitessékelték.  A helyére pedig leültették Cioffi mestert. Hogy ez jó vagy nem azt itt most nem én fogom megmondani. Ez lesz a harmadik meccse Udinese edző ként reméljük, nem most kapják el a fonalat és az új edző által ilyenkor megjelenő új impulzusok még váratnak magukra.

Ami pedig Milánót illeti a Dóm még mindig nagy turista látványosság. A víz elvezetést viszont még mindig nem sikerült megugrani, de ez sem akkora gáz Velence már úgy is a végét járja. Ja, igen és van ennek a városnak egy futball csapata is, ők fognak ma az Udinesevel játszani.

Problémák nyilván vannak. Feszültség a csapaton belül hát, hogy ne. Egy nagy rakás sérült miért is ne? Ami viszont állandó és folyamatos az Pioli és Leao mert bármennyire is vágyik az elküldésére és a zálogba bocsájtására most minden hithű milánista mindketten itt vannak még. Mi pedig élvezhetjük az elképesztő taktikai újításokat és finomságokat. Valamint a kilencven percen át tartó fel alá rohangálást a baloldalon. Szóval itt nem lehet majd semmi probléma.

A kapuban Mike próbálkozhat meg egy újabb kapott gól nélküli meccsel. A védelemben természetesen a Theo Calabria kettősnek nincs pihenő lehet majd ívelgetni továbbra is.  A védelem közepén pedig a már jól bejáratott mindig higgadt Thiaw-Tomori kettősé lesz a főszerep.

A középpálya már érdekesebb lesz, ugyanis van egy kiváló Krunic. Egy mindent is a kapuba beverő Tijjani. Valamint egy sérülésből éppen visszatérő Cheek. Mellettük az Amerikai Makelele valamint mindenki kedvenc Algír Francia embere, aki ráadásul még nem is kopasz, mint a kevésbé ismert elődje. Ki tudna ebből összerakni egy verhetetlen hármast a pálya közepére, ha nem Pioli?

A támadó szekció sem fog sok meglepetést tartogatni az egyetlen kérdés talán csak az lehet, hogy vajon Okafor vagy Giroud? Esetleg mindkettő? De akkor mégis mi lesz Romeroval? Akit amúgy nem szép dolog rommá gyalázni még mindig csak 18 szóval még tuti, hogy növésben van lesz ő még 1,90-es bolya center meglássátok.  Ja igen és itt még van egy Jovic is de vajon minek?

Talán kezdő: Maignan-Calabria-Thiaw-Tomori-Theo-Krunic-Reijnders-Musah-Leao-Giroud-Jovic

Tipp: 3:0 Leao2x Giroud